Stormtech XJ-1 - Herre

1.699,00 kr

Electric blå - Praktisk og funktionel softshell til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Funktionel softshell - Stormtech XJ-1


En praktisk og funktionel softshell jakke til herre, der kan bruges til det meste. Lækker softshell med mange gode detaljer, og velegnet til at tage med på forskellige udendørs ture. God til det danske forår, jakken er designet til at fungere optimalt i temperaturer mellem 0 og +15 grader, men kan også bruges som en sommer jakke.

Materiale
Softshell jakkens yderskal er af 86% polyester og 14% spandex, hvilket gør den en smule elastisk og mere bevægelig. Jakken er foret med en 100% polyester micro fleece. 

Vægt
Softshell jakken vejer 300g/m2.

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Stormtech XJ-1 er 100% vindtæt og kan tåle et vandsøjletryk på 8.000 mm, hvilket betyder, at den kan klare voldsomme regnbyger og stadig holde dig tør. Softshell jakken har derudover gode åndbare egenskaber med en åndbarhed på 5.000 g/m2/24t. Alt i alt en meget praktisk softshell, som holder dig tør og afviser al vind. 

Detaljer
Jakken har mange gode detaljer i form af gennemgående vandtæt lynlås på front med beskyttende stormflap. Aftagelig og justerbar hætte. Jakken har tilmed vandtæt lynlåslomme på bryst med indbygget plads til iPod samt udgang til dine høretelefoner. Justerbare velcrobånd på ærmerne.
OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt

Se dame udgaven Stormtech XJ-1 W her!

Electric blå - Praktisk og funktionel softshell til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind