Poloshirts og T-shirts

Poloshirts & t-shirts til sport og hverdag - her på shoppen forhandles et stort udvalg af poloshirts og t-shirts. Vores store udvalg af poloshirts & t-shirts er i høj canadisk kvalitet!

POLO & T-SHIRTS

Gå til herre

POLO & T-SHIRTS

Gå til dame

Poloshirts og t-shirts til herre

Stormtech GPQ-2 - Herre
S - 5XL
449,00 kr
Stormtech XKP-1 - Herre
S - 5XL
749,00 kr
Stormtech ETX-1 - Herre
S - 5XL
499,00 kr
Stormtech XSP-1 - Herre
S - 5XL
849,00 kr

Poloshirts og t-shirts til dame

Stormtech GTP-2 - Dame
XS - 2XL
525,00 kr
Stormtech SNT-1 - Dame
S - 2XL
399,00 kr
Stormtech ETX-1 - Dame
XS - 2XL
499,00 kr
Stormtech IPS-4 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr

Poloshirts og sports t-shirts til sport og hverdag

Her på siden forhandler vi et bredt udvalg af kvalitets poloshirts og t-shirts, som både kan bruges til sport, træning og hverdagsbrug. Størstedelen af vores sortiment kommer fra det canadiske mærke Stormtech, som producere kvalitets beklædning, så du ikke bliver begrænset af din beklædning. Du kan læse meget mere om Stormtech lige her.

Stormtechs teknologier

Stormtech har udviklet en lang række teknologier, som sikre at deres produkter levere en kvalitet der er noget af det bedste og mest brugbare du kan få til prisen. De har blandt andet udviklet teknologier, som gør at deres poloer og t-shirts er svedtransporterende, strækbare i alle veje, modstandsdygtige overfor solens ellers skadelig UV-stråler, hurtigt tørrende og meget mere. Du kan læse mere om de forskellige teknologier under hvert produkt, under fanen ”teknologi”. Du kan også læse mere om dem nedenunder her på siden.

Poloshirts og sports t-shirts til træning og fysiske aktiviteter

Alle de poloshirts og t-shirts vi forhandler her på siden, kan bruges til både sport, træning og fysiske udendørs aktiviteter, ligeså vel som de kan bruges til hverdagsaktiviteter. Størstedelen af vores poloer og t-shirts er nemlig lavet af polyester og mange af dem har også spandex i sig, som gør dem behagelige og strækbare. Derudover er de fleste svedtransporterende og hurtigt tørrende, hvilket sikres gennem Stormtechs egne teknologier.

T-shirts og poloer til hverdage

Mange af vores poloer og t-shirts kommer i et smart, klassisk, stilrent og sporty design, som gør, at de kan bruges til hverdag. De er især gode, hvis du ikke ved hvad din hverdag kan byde på og du skal være klar til alle udfordringer og opgaver. Det kan fx være, hvis du cykler på arbejde og er træt af at være svedig når du kommer frem, hvis du bevæger dig udenfor, eller blot aldrig ved, hvad hverdagen bringer – men stadig skal se præsentabel ud!

Poloer til golf og løbe t-shirts

Her på siden forhandles et stort udvalg af kvalitets poloer til netop golf. Mange af vores poloer er med spandex, så de er strækbare og giver dig en optimal pasform, så du ikke bliver begrænset af din beklædning ude på golfbanen. Hvis du leder efter golftøj, kan du se hele vores sortiment her.

Løbe t-shirts

Alle vores løbe t-shirts er lavet i et svedtransporterende materiale, som gør, at du kan forblive aktiv, uden at føle dig svedig. Det sikre derfor, at du får det bedst ud af din træning og ikke bliver begrænset af din beklædning. 

Poloer og t-shirts i polyester og spandex

Alle vores poloer og t-shirts, er produceret i polyester. Mange af dem har fået indblandet spandex, som gør dem ekstra strækbare. Polyester er et materiale, som ikke kan suge på samme måde som f.eks. bomuld kan. En t-shirt eller polo i polyester, tørre derfor meget hurtigere end bomuld og er derfor meget mere velegnet til aktiviteter og træning. En polo eller t-shirt i polyester, har dog stadig et klassiske look, så du kan se præsentabel ud. Spandex er et elastisk og meget slidstærkt materiale, der altid sikre dig, at din polo/t-shirt har den optimale pasform.

T-shirt og polo shirts der ikke hænger fast eller trevler op

Vi har alle prøvet eller kan forestille os, hvordan en polyester t-shirt eller polo kan hænge fast i alle små og skarpe kanter. Når den først har hængt fast i noget, begynder den hurtigt at trevle sig selv op. Det har Stormtech udviklet en teknologi som forhindre. Denne teknologi kaldes "anti-snag" og gør at de t-shirts og poloer der er designet med denne teknologi, har meget sværere ved at hænge fast end en almindelig polyester t-shirt/polo. Stormtechs produkter har derfor også meget sværere ved at begynde at optrevle.

Modstandsdygtigt overfor sollys

En af Stormtech mest innovative og kendte teknologier er deres UV-teknologi. Denne teknologi sikre nemlig, at du kan bruge din t-shirt eller polo udendørs, uden at den bliver afbleget eller beskadiget af sollyset. En t-shirt eller poloshirt, vil blive afbleget og nedbrudt af solens skadelige stråler, hvis du havde den på udenfor. Det vil vores poloer og t-shirt ikke, når de har teknologien "UVR" – hvilket står for Ultraviolet Resistant.

Hurtigt tørrende poloer og t-shirts

Størstedelen af vores sortiment indenfor poloshirts og t-shirts, er hurtig tørrende. Hvilket vil sige, at de ikke rigtig kan suge fugt og sved til sig. Hvis de havde været lavet af bomuld, vil de have suget sved og fugt til sig og blive klamme og våde. Det gør vores poloer og t-shirts ikke på samme måde. Stormtech har derudover også udviklet en teknologi, som gør deres produkter endnu bedre til at tørre hurtigt. Denne teknologi kalder de "H2X Dry" og findes på næsten alle vores poloer og t-shirts.

En strækbar poloshirt og løbet-shirt

For at give dig den mest optimale pasform og største bevægelighed, så du ikke bliver begrænset af din beklædning, har Stormtech udviklet en teknologi, der gør at deres produkter kan strække sige i alle fire retninger. Derfor kan deres poloer og t-shirts med denne teknologi også sagtens bruges til golf og andre aktiviteter, hvor det kræver, at du har fri bevægelighed for at kunne præstere dit bedste.

Svedtransporterende t-shirts og poloer

En svedtransporterende t-shirt/polo er designet sådan, at når den bliver fugtig på indersiden, så ”trækker” den automatiske sveden eller fugten ud og op til ydersiden. Når fugten/sveden ligger på ydersiden af tøjet, vil det blive fordelt over et større areal hvor der er mere luft og derved tørrer meget hurtigere. Det er derfor altafgørende for oplevelsen, at have en svedtransporterende t-shirt eller polo, på som inderste lag. Langt størstedelen af vores poloer og t-shirts er svedtransporterende.

Poloer og t-shirts i store størrelser

Hos OnlineOutwear.dk mener vi, at alle skal have de samme muligheder for at få god kvalitets beklædning til fornuftige priser. Derfor forhandler vi poloer og t-shirts i alle størrelser, nemlig i størrelser fra XS, small, medium, large, XL, 2XL, 3XL, 4XL og op til 5XL. Du kan se alt vores tøj i store størrelser til herre lig her og til damer lige her.

Fri fragt – høj kvalitet – fornuftige priser

Dette er de tre vigtigste sætninger hos OnlineOutwear.dk og sikre dig, at du får den højeste kvalitet til prisen. Og oven i købet, får du fri fragt, hvis du køber for over 1.000 kr. Det er det vi kalder god service!

Vi håber du er blevet klogere på, hvad du skal gå efter, når du næste gang skal vælge en polo eller t-shirt. Ellers kan du kan kontakte os lige her, hvis du har brug for hjælp.

Gå til forsiden – OnlineOutwear.dk