FITNESS TØJ

Gå til herre

FITNESS TØJ

Gå til dame

Plussize træningstøj – Fitnesstøj i store størrelser

Træningstøj i store størrelser

Træning i fitness- og motionscentre er efterhånden blevet en epidemi i Danmark, og det af god grund. Det er nemlig vigtigt at holde sin krop i gang og ved lige, og en hurtig tur ned i det lokale fitnesscenter er en let og ofte overskuelig måde at gøre det på. Motionscentrene ses snart på hvert et gadehjørne i hele Danmark, et medlemskab kan efterhånden købes for en slik i de billigste centre og flere at fitnesscentrene har åbent i døgndrift, så du kan tilpasse dine træningstider efter dit skema. Lettere bliver det ikke! Så mangler du måske bare tøjet, og der kan det første problem måske opstå. For langt de fleste butikker sælger kun træningstøj op til størrelse XL, men i Danmark er vi mange mennesker der bruger størrelser langt større end dette.

Her hos OnlineOutwear synes vi, at det er vigtigt at ALLE har mulighed for at træne og holde kroppen i gang og ved lige, også i smart og lækkert træningstøj af høj kvalitet. Derfor kan du finde et stort udvalg af træningstøj helt op til størrelse XXXXXL, så du med garanti kan finde et sæt tøj der passer dine ønsker og behov, når du skal en tur ned i træningscenteret.

 

Træningsbluser og -bukser i alle størrelser

Hos OnlineOutwear har vi et bredt udvalg af forskellige styles, farver og former som kan tilpasses din træning. Træner du indendørs, f.eks i et fitnesscenter, behøver du ikke klæde dig for varmt på. Selvom det kan være koldt udenfor, får du hurtigt varmen, når du hopper en tur på løbebåndet eller crosstraineren. Det kan derfor være en god idé at nøjes med et par shorts og en T-shirt. Når du køber dit indendørs træningstøj er det vigtigt at have fokus på følgende tre ting:

- Åndbarhed

- Svedtensporterende egenskaber

- Komfort

Se f.eks Stormtech SAT400, en smart trænings t-shirt, som fås i flere forskellige moderigtige farver, og helt op til størrelse 5XL til herre og 3XL til dame. T-shirten er lavet med en indbygget teknologi som transporterer sveden væk fra kroppen og lader huden ånde når du er fysisk aktiv. Teknologien er udvilket af Stormtech selv, der går meget op i at udstyre deres produkter med innovative løsninger. Dermed bliver du ikke klam eller overophedet under tøjet. Desuden er det en yderst blød og behagelig t-shirt at have på under træningen.

Se alle vores mange produkter til herre og dame i store størrelser lige her - her kan du finde softshelljakker, skijakker, træningstøj og meget andet helt op til størrelse 5XL.

Andre kunder så også:

 

Stormtech SNT-1 - Herre
S - 5XL
399,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL
349,00 kr
Stormtech SAT038 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr