SEJLERTØJ

Gå til herre

SEJLERTØJ

Gå til dame

Plussize sejlertøj – Kvalitets sejlertøj i store størrelserSejlertøj i store størrelser

Hos OnlineOutwear kan du finde alt det tøj og beklædning du har brug for til dine udendørs aktiviteter året rundt. Vi har også massere af lækkert tøj til sejlads. Ikke nok med at vi har et stort udvalg af sejlertøj – så har vi sejlertøj helt op til størrelse 5XL. På den måde kan ALLE, uanset størrelse, bevæge sig ud på det blå ocean og samtidig holde sig varm og tør.

Vores store udvalg af sejlertøj kommer fra det canadiske outdoor mærke Stormtech. I Canada er de vant til hårdt vejr, kulde og vind. Derfor forstår denne producent at levere varer, der lever op til de krav det canadiske, såvel som det danske, vejr stiller.

Når du er ude på vandet mærker du særligt hvordan vejret kan være voldsomt i form af kulde, regn og vind. Derfor er det vigtigt at dit sejlertøj har høj ydeevne inden for følgende tre egenskaber:

- Varme

- Vandtæthed

- Vindtæthed

Det er vigtigt for os her hos OnlineOutwear, at du let kan udvælge de styles der matcher dine ønsker og behov når du skal købe sejlertøj, eller nogle andre af vores produkter. Derfor har vi givet næsten alle produkter en rating i forhold til funktioner som varme, åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed. På denne måde kan du let finde præcis de produkter som lever op til dine krav.

Sejlertøj til al slags vejr helt op til størrelse 5XLSejlertøj til damer i alle størrelser

Det er essentielt at holde kroppen var når du er på vandet, men ønsker du ikke en stor og fyldig jakke, kan du i stedet bruge lag på lag metoden og f.eks iføre dig en skiundertrøje, en fleece og en god softshelljakke. Hertil anbefaler vi f.eks Stormtech HS-1, som gør sig godt til det yderste lag. Dette er en skøn softshelljakke med mange praktiske detaljer og en hætte som du kan spænde godt ind om ørerne og holde vinden ude. Denne jakke scorer max point i vindtæthed, hvilket er essentielt på havet og den har også høj ydeevne i vandtæthed, så du ikke bliver våd når bølgerne sprøjter ind over dækket. Da det er en softshelljakke er den også meget åndbar, hvilket er rart når du kravler rundt på dækket. På denne måde kan din hud ånde og du bliver ikke fugtig indefra. Stormtech HS-1 fås i størrelse XS – 5XL, så du kan med garanti finde den, som passer dine mål bedst.

For at holde varmen kunne du som nævnt have en god fleece under softshelljakken, da denne ikke er beregnet til særlig meget kulde. Her anbefaler vi eksempelvis Stormtech SX-2 en helt vidunderlig fleece med mange gode kvaliteter og så er den dejlig varm og blød under din softshelljakke. Denne fleece fås også helt op til størrelse 5XL og giver god komfort og bevægelighed uanset størrelse.

Se også vores mange andre produkter i store størrelser liger her.

 

Andre kunder så også:

Stormtech BHS-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech BX-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech V-5 - Dame
XS - 2XL
2.399,00 kr
Stormtech BHS-2 - Dame
XS - 2XL
1.199,00 kr