Plus size skijakker – skijakker i store størrelser

Skal du købe en ny skijakke, eller måske din allerførste skijakke, til den kommende sæson på pisterne? Og er du en dansk viking, der ikke kan nøjes med de små jakkestørrelse butikkerne tilbyder? Så skal du ikke lede længere, Stormtech laver nemlig skijakker i ALLE størrelser - også i de helt store størrelser.

Om du er en lille spirevip eller stor og stærk, så er det ikke længere noget problem at finde en skijakke i det rette fit, der samtidig er funktionel og behagelig at have på. Stormtech er et canadisk mærke, som gennem årtier har været garant for at levere produkter i høj kvalitet og med fokus på jakkernes praktiske egenskaber. 

Se vores udvalg af Stormtech skijakker til både mænd og kvinder i store størrelser lige her. Der vil uden tvivl være noget for dig, og noget i din størrelse, uanset om det er en jakke i Small eller 5XL du søger.

 

SKIJAKKER

Gå til herre

SKIJAKKER

Gå til dame

Skijakker i størrelser - XS til 5XL

Når du skal finde den helt rigtige skijakke, er det vigtigt at være opmærksom på jakkens pasform. Det nytter ikke at den strammer, kryber op på ryggen eller kun kan lynes med vold og magt. Sørg for den har en behagelig størrelse, så du har fri bevægelse og ikke føler dig begrænset af en tætsiddende jakke. Stormtech laver blandt andet skijakker op til størrelse 5XL, så du med garanti kan finde en jakke der passer til dig.

Det kan være en rigtig god ide at benytte dig af en størrelsesguide, når du skal vælge den perfekte skijakke til dine eventyr i vinter landskabet. På den måde sikrer du dig at jakken sidder som den skal, også selvom du har bestilt den online. Jakkens pasform er afgørende for at du får en god oplevelse ude på pisterne.

Vi fører et stort udvalg af lækre Stormtech skijakker i store størrelser. Brug størrelsesguiden, som du finder inde under hvert enkelt produkt, inden du bestemmer dig for hvilken jakke du vil købe. På den måde sikrer du dig, at jakken passer dine mål. Hvis jakken alligevel skulle vise sig ikke at passe, så har du naturligvis altid 14 dages returret.

Skitøj i alle størrelser - XS-5XL

 

 

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja