Løb foråret i møde med nyt lækkert løbetøj fra OnlineOutwear

Vi kender det alle sammen, det er mørkt og koldt udenfor, og det man har aller mest lyst til er, at blive liggende en halv time længere i sengen, og springe løbeturen over, bare lige i dag. Men håbet og motivationen ligger lige om hjørnet, for snart bliver morgenerne lysere og dagene lunere, hvilket i høj grad kan være med til at påvirke de fleste løberes løbelyst. Skal der alligevel lidt mere til, så kan et sæt nyt og lækkert løbetøj måske være vejen frem. Der er altid en god undskyldning for at tilføje lidt nyt løbetøj til træningsgarderoben, og her hos OnlineOutwear har vi med garanti et lækker sæt, som vil falde i din smag.

LØBETØJ

Gå til herre

LØBETØJ

Gå til dame

Find det rigtige løbetøj og øg dine chancer for at komme ud af døren

Hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækkert og smart løbetøj til både mænd og kvinder, og til alle størrelser. Vær opmærksom på de tre følgende egenskaber når du køber dit næste sæt løbetøj:

    - God komfort
    - God åndbarhed
    - Lækkert design

 

Løbetøj til alle årstider

God komfort: Det er vigtigt, at du har det rart når du skal ud på en af forårets første løbeture. Der må ikke være noget som strammer på maven, kryber op på ryggen eller begrænser dine bevægelser på nogen måde. Du skal føle dig let, fri og godt tilpas. Vælg derfor noget løbetøj i bløde og lækre materialer, og sørg for at det er i den rigtige størrelse.

God åndbarhed: Når du løber kommer du hurtigt til at svede og din krop får det varmt under tøjet, dog er det stadig vigtigt at have godt med tøj på, særligt i de kolde måneder, så din krop ikke bliver kold. Det er derfor vigtigt at dit løbetøj har god åndbarhed, så kroppen let kan komme af med varmen og fugten indefra og du kan holde dig tør og tempereret på hele løbeturen.

Lækkert design: Ja, det lyder måske overfladisk, men et smart sæt løbetøj kan virkelig gøre underværker for dine chancer for at komme afsted. Hvis du har noget løbetøj du har lyst til at have på, og som du måske ligefrem glæder dig til at have på, så bliver det meget lettere at hoppe i det og komme afsted ud på stierne.

 

Løbetøj af høj kvalitet til både mænd og kvinder

Hos OnlineOutwear har vi løbetøj fra det canadiske mærke Stormtech. Mærket er allerede yderst anerkendt i Nordamerika, og særlig kendt for tøjets høje kvalitet og gode ydeevne. I Danmark er mærket først lige begyndt at vinde indpas, men er hurtigt blevet mere og mere elsket blandt de danske sportsudøvere. Stormtech laver tøj til sport og udendørs aktiviteter og har også et stort udvalg af lækkert kvalitets løbetøj til både mænd og kvinder. Se det store udvalg af løbetøj lige her.

Andre kunder så også:

Stormtech LWS-2 - Herre
S - 3XL
1.099,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL

349,00 kr

314,00 kr

10%
Stormtech LWS-2 - Dame
XS - 2XL
1.099,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr