Løbetøj i store størrelser

SE UDVAGET AF LØBETØJ I STORE STØRRELSER HER!

Løbetøj i store størrelser kan være svært at finde. For at give dig et overblik over hvilke muligheder der er, har vi skrevet denne artikel for at belyse emnet. Et ofte stillet spørgsmål på diverse fora på internettet er ”Hvor køber man løbetøj i store størrelser?” 

Når man skal finde løbetøj i store størrelser er det vigtigt at man finder den rigtig helt rigtige størrelse. Derfor er det en god idé at anvende en størrelsesguide når du handler online. Pasformen i løbetøjet er ligeledes utroligt vigtig. Det er vigtigt at tøjet er designet så det sidder rigtigt og føles rart at have på.

Når du handler løbetøj hos OnlineOutwear.dk kan du altid finde en størrelsesguide under hvert enkelt produkt. Du finder det ved at klikke på fanen ”Størrelsesguide”.   

Et godt sæt løbetøj i store størrelser

Løbetøj i både store og små størrelser

Når du skal finde løbetøj i store størrelser er det vigtigt at vælge det rigtige sæt løbetøj. Udover at størrelsen og pasformen skal være perfekt til dig, så er det også vigtigt, at du har det rette sæt af løbetøj. F.eks. vil en høj åndbarhed være at fortrække. En høj åndbarhed sikrer den bedste ventilation og fører sveden væk fra kroppen.

Alle vores løbetøjsprodukter er designet så de sikrer optimal pasform og høj åndbarhed. Derudover er de testet af flere atleter for at sikre det optimale resultat og den bedste oplevelse for dig som kunde.

SE ALT VORES LØBETØJ HER

Men hvad består et godt sæt løbetøj så af?

Groft sagt kan du dele løbetøj op i 2 kategorier. Vinter- og sommerløbetøj.

Vejret har naturligvis meget at sige for hvilket løbetøj du skal tage på. I sommerhalvåret vil det ofte være nok med et sæt bestående af følgende: En tynd vindtæt løbejakke, en løbeT-shirt med god åndbarhed, et par sommerløbetights eller løbeshorts, et par løbestrømper med god åndbarhed og sidst men ikke mindst et par løbesko.

Er vi ude i vinterløbetøj, så skal du tage lidt mere tøj på. Her anbefales det at du følger 3-lags princippet, hvilket vil sige at du har en løbejakke på, et mellemlag – gerne en tyk løbetrøje, samt en løbeT-shirt. Hertil bør du påføre vinterløbetights. Sidst men ikke mindst bør du have løbestrømper og løbesko på. Som altid er det vigtigt at huske at alle løbetøjsprodukterne skal have en høj åndbarhed.

Andre kunder så også disse produkter - Se hele udvalget her:

Stormtech LWS-2 - Herre
S - 3XL
1.099,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL

349,00 kr

314,00 kr

10%
Stormtech LWS-2 - Dame
XS - 2XL
1.099,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr

 

Hvilket løbetøj i store størrelser har OnlineOutwear.dk?

Hos OnlineOutwear.dk forhandler vi 2 mærker løbetøj. Vi forhandler Stormtech og J&N.

Kort om Stormtech:
Stormtech er et canadisk mærke som er kendetegnet ved at levere den højeste kvalitet. Det er sammenligneligt med de dyreste mærker indenfor løbetøj herhjemme, men det er langt fra lige så dyrt. Stormtech er kendt for deres store størrelser og gode pasform og det kommer dig, der leder efter løbetøj i store størrelser, til gode. Du kan læse mere om Stormtech her(https://www.onlineoutwear.dk/stormtech)

Kort om J&N:
J&N er et tysk mærke, som står for god kvalitet til gode priser. Vi fører et stort udvalg af J&N løbeprodukter for at tilbyde dig som kunde et stort udvalg af kvalitetsløbeprodukter til billige priser.

Løbetøj i store størreser

Vi forhandler:

Løbetights i store størrelser

Løbeshorts i store størrelser

LøbeT-shirts i store størrelser

Løbetrøjer i store størrelser

Løbejakker i store størrelser

Løbestrømper i store størrelser

Løbetanktop i store størrelser

Tjek det hele ud på her

Løbetøj i store størrelser til kvinder - Se udvalget her

Vores løbetøj til kvinder går op til størrelse 2XL i alle produkter, mens få udvalgte produkter går helt op til størrelse 3XL. Dertil skal du vide at Stormtech-produkterne er store i størrelsen, og er cirka en størrelse større end almindelige danske størrelser. Skal du bruge løbetøj som er større end 2XL kan du overveje at kigge på løbetøjet til mænd som går op til størrelse 3XL.

Du kan se det store udvalg af løbetøj i store størrelser til kvinder her

Sommerløbetøj i store størrelser til kvinder

Når du skal løbe i sommerperioden er det vigtigt, at du har noget løbetøj som har en høj åndbarhed, og derved transporterer sveden væk fra kroppen. Vi giver her vores bud på et sæt sommerløbetøj i stor størrelse til kvinder:

På benene skal du enten have et par løbetights eller løbeshorts afhængigt af, hvad du har det bedst med. Løbetights fås i flere modeller enten en lang model eller en ¾ model begge produkter går til størrelse 2 XL.

Vil du hellere have løbeshorts, så findes de også, vi har 2 forskellige modeller: En helt kort model (https://www.onlineoutwear.dk/tights-short-damer-stormtech-sap-014-w) eller en lidt længere model (https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-435). Du finder løbeshortsene til størrelse 2XL.

På overkroppen skal du først have en løbeT-shirt eller en løbetanktop af et åndbart materiale. Søger du en løbeT-shirt i stor størrelse, kan vi anbefale Stormtech SAT035,  som er af rigtig god kvalitet. Hvis du hellere vil have en billigere løsning, kan vi også anbefale J&N 390.

Er du mere til en løbetanktop? Prøv J&N 315 (https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-315).

Husk at benytte en sportsBH inden under din løbeT-shirt eller løbetanktop.

Afhængigt af temperaturen udenfor kan du enten vælge at løbe kun med løbeT-shirt eller supplere med enten en løbetrøje eller en let løbejakke. Vil du løbe med en løbetrøje, så har vi Stormtech PL-2, (https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/stormtech-pl-2-w)  som er et godt bud på en god løbetrøje. Vil du hellere løbe med en let løbejakke kan Stomtech LWS-2 (https://www.onlineoutwear.dk/lobejakke-m-reflekser-stormtech-lws-2-w) anbefales eller også kan du vælge den lidt billigere løbejakke J&N 426. (https://www.onlineoutwear.dk/lobetroje-med-reflekser-j-n-426)

På fødderne er det vigtigt at du har nogle gode løbestrømper, som er svedtransporterende. Her kan du f.eks. vælge J&N 210. (https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-210)

Nogle mennesker foretrækker at løbe med en kasket for at undgå for meget sollys på hovedbunden. Vi har en fin løbekasket, som du kan se her. https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/lobe-kasket)

I overgangsperioderne mellem sommer og vinter er det en god idé at supplere med lidt ekstra tøj og ikke undervurdere temperaturen, som ofte godt kan være kølig for kroppen i disse perioder.

LØBETØJ

Gå til herre

LØBETØJ

Gå til dame

Vinterløbetøj i store størrelser til kvinder:

I vinterperioden er det nødvendigt at løbe med noget mere tøj, så kroppen kan holde varmen.

På benene er løbetights et must og enten skal du løbe med nogle almindelige lange løbetights eller også skal du overveje at vælge nogle vinterløbetights, hvilket vi vil anbefale dig. Se disse vinterløbetights (https://www.onlineoutwear.dk/lobetights-j-n-314). Vinterløbetights sikrer dig at du kan holde varmen og har et ekstra lag på lårene, som sikrer at den kolde vind ikke kommer ind på kroppen.

På fødderne kan du overveje om du ikke skulle løbe med et par lange løbestrømper som disse http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/jn-211 ellers har vi den lidt kortere model http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-210.

På overkroppen anbefales det at du benytter dig af 3-lags princippet. Det vil sige en svedtransporterende løbeT-shirt (https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/stormtech-sat-100-w) inderst, hvor du uden på skal have en langærmet løbetrøje http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-42 og til sidst men ikke mindst vigtig en løbejakke http://www.onlineoutwear.dk/lobejakke-m-reflekser-stormtech-lws-2-w.

Du bør også overveje et par løbehandsker http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-310, en løbehue http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-320, eller et løbepandebånd https://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/dame/j-n-321.

 Vi fører følgende udvalg af løbetøj i store størrelser

Vi har løbetights til og med størrelse 2XL, og du kan vælge mellem 5 forskellige varianter, så du kan finde de bedste løbetights, hvad end du skal bruge dem til sommer eller forår. Vi har 6 forskellige slags løbeT-shirts i størrelser op til 2XL, de findes i mange designs og farver, så du kan finde den som står bedst til dig. Vil du gerne have en løbetop? Vi fører også løbetoppe og har blandt andet denne lækre løbetop som går til størrelse 2XL.

Er du mere til en kortærmet løbeT-shirts eller tanktop? Det kan vi også klare og de går ligeledes til størrelse 2XL. Når vejret bliver lidt køligere og det er tid til at få noget varmere løbetøj på, har vi bl.a. mange forskellige løbetrøjer som går til og med størrelse 2XL. Ved vintertid er det vigtigt med en god og varm løbejakke, som samtidig transporterer sveden væk fra kroppen. Her har vi flere gode løsninger og alle løbejakkerne til damer går op til størrelse 2XL. Tag f.eks. denne løbejakke fra Stormtech(http://www.onlineoutwear.dk/lobejakke-m-reflekser-stormtech-lws-2-w) som går til størrelse 2XL. Den har enormt gode svedtransporterende egenskaber, hvilket er et must til løberen, som ønsker en god løbetur. Sidst men ikke mindst har vi 3 forskellige slags løbestrømper som går fra størrelse 35-47.

OnlineOutwear.dk er en moderne løbetøjsbutik med et stort udvalg af løbetøj i store størrelser til kvinder.

Løbetøj i store størrelser til mænd - Se hele udvalget her

Vores løbetøj til mænd går op til størrelse 3XL. Dertil skal lægges at løbetøjet fra Stormtech er store i størrelserne, så Stormtech’s løbetøj i størrelse 3XL svarer reelt til en størrelse 4XL.

Sommerløbetøj i store størrelser til mænd

Når temperaturen stiger og det er sommertid stiller det nogle krav til dit løbetøj. Dit løbetøj skal naturligvis have en høj åndbarhed, for at sikre din krop de optimale forhold for en løbetur. Vi har et stort udvalg af løbetøj i store størrelser til mænd og vil her forsøge at guide dig til et godt sæt løbetøj til sommeren.

På benene skal du enten løbe med løbetights eller løbeshorts afhængigt af, hvad du bedst kan lide. Er du til løbetights kan du vælge mellem løbetights i normal længde http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-304, eller en 3/4 udgave http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-438 afhængigt af hvad du fortrækker.

Er du mere til løbeshorts kan du vælge mellem den korte model http://www.onlineoutwear.dk/lobetights-shorts-j-n-436 eller den lidt længere model http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-302

På fødderne er det vigtigt med et par løbestrømper, som transporterer sveden godt. Tag et kig på disse løbestrømper http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-210

Når vi kigger på overkroppen skal du have en løbeT-shirt. Vi har et stort udvalg af løbeT-shirts i store størrelser. Tag f.eks. Stormtech SAT037 http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/stormtech-sat037 eller den billigere model J&N 391 http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-391

Er du mere til tanktops har vi ligeledes et stort udvalg af tanktops i store størrelser. Tag et kig på J&N 423 http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-423 som er en løbetanktop med gode reflekser og høj åndbarhed.

Afhængigt af vejret og dit behov kan du evt. tage en løbetrøje eller en let løbejakke uden på din løbeT-shirt. Hvis du vil have en løbetrøje, bør du tage et kig på Stormtech sat036 http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/stormtech-sat036  eller J&N 393 http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-393. Er du mere til en let løbejakke som også holder vinden ude? Så bør du overveje om du ikke skulle løbe med Stormtech LWS-2 http://www.onlineoutwear.dk/lobejakke-m-reflekser-stormtech-lws-2 eller J&N 425 https://www.onlineoutwear.dk/lobetroje-med-reflekser-j-n-425

Du kan overveje om du har behov for en løbekasket

Vinterløbetøj i store størrelser til mænd

I de køligere vintermåneder er det vigtigt, at du er klædt godt på, så du ikke kommer til at fryse. Ligeså vigtigt er det, at dit løbetøj har en god åndbarhed.

På benene skal du have et par vinterløbetights https://www.onlineoutwear.dk/lange-svedunderbukser-j-n-433 som sikrer at du kan holde varmen og holder den kolde vind ude pga. det smarte materiale, der er anvendt på lårene.

På fødderne kan du overveje om du ikke vil have et par lange løbestrømper http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/jn-211 som holder på varmen og leder sveden væk fra kroppen.

På overkroppen skal du benytte dig af 3-lags princippet, som sikrer optimal varme til kroppen. Inderste lag skal være en svedtransporterende løbeT-shirt http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/stormtech-sat100, uden på denne skal du have et varmeisolerende lag, det kunne f.eks. være denne højkvalitets løbetrøje http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-425 fra J&N, yderst har du brug for en løbejakke, som er vindtæt og med høj åndbarhed, her er Stormtech LWS-2 http://www.onlineoutwear.dk/lobejakke-m-reflekser-stormtech-lws-2  det ideelle valg.

Sidst men ikke mindst er det vigtig at du har noget til at holde varmen på hænderne og hovedet. Her er det godt at have et par løbehandsker http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-310, en løbehue http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-320 eller et løbepandebånd http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj/herre/j-n-321

Nu er du godt klædt på og klar til en løbetur med dit nye løbetøj, som er på vej til dig med posten.

Du finder dit nye løbetøj online på http://www.onlineoutwear.dk/lobetoj

Vil du gerne have mere information og gode råd om løb, kan du læse en masse og stille spørgsmål på http://www.iform.dk

Har du spørgsmål omkring løbetøj i store størrelser? 

Har du spørgsmål om løbetøj i store størrelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til kontakt@onlineoutwear.dk, vi svarer altid indenfor 24 timer alle ugens 7 dage.