Løbetøj

Står du og mangler nyt løbetøj? Så velkommen til OnlineOutwear.dk hvor billigt kvalitets løbetøj er i fokus! Her på siden forhandles et stort sortiment at kvalitets løbetøj!

LØBETØJ

Gå til herre

LØBETØJ

Gå til dame

Løbetøj til herre

Stormtech LWS-2 - Herre
S - 3XL
1.099,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL

349,00 kr

314,00 kr

10%
Stormtech SAT100 - Herre
S - 3XL
349,00 kr
J&N 391 - Herre
S - 3XL
199,00 kr

Løbetøj til dame

Stormtech LWS-2 - Dame
XS - 2XL
1.099,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr
Stormtech IPZ-1 - Dame
XS - 2XL
499,00 kr
Stormtech SAT400 - Dame
XS - 2XL
375,00 kr

Løbetøj af høj canadisk kvalitet samt billig løbetøj til herre og dame

Nu er det blevet tid til at komme i løbetøjet, og hvis du står og mangler en løbejakke, et par løbebukser eller en ny løbe-t-shirt, så køb dit løbetøj online her!

Løbetøj hos OnlineOutwear

Når du skal ud og købe dit løbetøj, så skal du være opmærksom på, at løbetøj ikke bare er tøj til løb. Der stilles store krav – ikke kun til udseendet – men bestemt også til funktionaliteten for at give dig de bedste forudsætninger for at yde dit bedste.

Hos OnlineOutwear.dk har vi helt sikkert løbetøj, som tilfredsstiller dit behov. Vi tilbyder vi et kæmpe udvalg af både smart, billigt og funktionelt løbetøj til herre og dame. Vi forhandler løbetøj af mærkerne Stormtech, som egner sig til de ambitiøse løbere, og James & Nicholson som egner sig til fritidsløberne.

Stormtech egner sig til de seriøse løbere, som har brug for løbebukser og løbetrøjer af meget høj kvalitet med fremragende svedtransporterende evner i et smart design. Stormtech er kendetegnet ved høj kvalitet, de nyeste teknikker, gennemtænkte funktioner, innovative detaljer og design. Kvalitetsmærket er fra Canada og yderst anerkendt og populært i Nordamerika – men stadig nyt i Europa.

Stormtechs løbetøj bliver dagligt testet af professionelle maratonløbere og derfra udviklet til ekstrem performance. Er du en seriøs løber og drømmer om at løbe et maraton, eller elsker du bare god kvalitet og smart design, så er Stormtech løbetøj noget for dig!

Er du knap så ambitiøs, så skal du se nærmere på vores billige løbetøj fra James & Nicholson. Produkterne egner sig til fritidsløberen, som løber et par gange om ugen. J&N tilbyder billigt løbetøj, men som samtidig dækker behovet for fritidsløbere fuldt ud. Kvaliteten er god og produkterne flot designet. Derudover har produkterne også mange gode detaljer som for eksempel praktiske reflekser og gode lommer på løbetrøjerne og løbebukserne.

Fås også til store mænd og kvinder

Alt løbetøj fås i store størrelser til store mænd og kvinder. Løbetøjet kan købes i størrelserne fra S til XXXXL. Produkterne fra canadiske Stormtech er ekstra store, da canadiske størrelser pr. definition er større end europæiske, hvilket gør specielt Stormtech velegnet til store mænd og kvinder.

Kundernes favoritter - Løbetøj

Kundernes favorit er denne lækre og super lette løbejakke fra Stormtech. Løbejakken er hurtigtørrende og med reflekser på ærmerne. Derudover har den gode lynlåslommer i siderne og en på brystet. Denne løbejakke er af rigtig god kvalitet og bruges af alt fra maratonløbere til normale fritidsløbere.

Fornuftige priser og fri fragt

Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved køb over 1.000 kr.!

Vinter løbetøj

Vinteren betyder kulde og til tider sne, og derfor er det vigtigt at vælge det rette løbetøj som kan holde de krop varm og samtiddig transportere sveden væk så du ikke opnår en klam fornemmelse. Det er vigtigt at man har lag på lag løbetøj på, således at kroppen holdes varm og sveden kan transporteres væk fra kroppen og ud i det yderste lag.

Vinter løbetøj til mænd

Til overkroppen anbefales:

Det anbefales at du benytter dig af tretrins princippet, for at sikre en god temperatur til din krop samtidig med at sveden bliver ledt væk fra kroppen.

Inderste lag bør være en svedtransporterende løbeundertrøje udenpå dette lag, skal du have en løbetrøje som holder kroppen varm og skaber et lag af luft så du opnår et isolerende lag. Til det midterste lag anbefaler vi derfor en langærmet vinter løbetrøje fra J&N. Til det yderste lag skal du bruge en jakke som er vindtæt, og samtidig vandafvisende. Husk at jakken skal kunne ånde og den må derfor ikke være 100 % vandtæt, da dit sved så ikke ville kunne trænge ud. Som løbejakke til vinterbrug anbefaler vi at du benyttet vores helt nye løbejakke fra Stormtech, eller den lidt billigere overtræks løbejakke fra J&N.

Til underkroppen anbefales:

Til underkroppen er der to gode muligheder. Alt og afhængigt af hvad du foretrækker.

Enten kan du vælge vores fede lange løbe underbukser fra J&N som sikrer dig at du kan holde varmen. Uden på disse lange løbeunderbukser, kan du med fordel tage vores løbebukser fra Stormtech, som giver ekstra varme.

Til føderne (mænd og kvinder)

Det er vigtigt at du sikrer dig noget ordentligt fodtøj når du løber om vinteren. Du kan med fordel anskaffe dig nogle vinter løbesko. Vinter løbesko har mere mønster end almindelige løbesko og står derved bedre fast. Derudover er det vigtigt med nogle gode strømper som er svedtransporterende. Vores løbestrømper fra J&N koster kun 49 kr. Løbestømperne er gode at have på og sikrer en god ventilation til dine føder.
Tilbehør

- Det er en god idé at anskaffe sig både en løbehue, løbehandsker samt et løbepandebånd  

- Derudover er den en god idé at være opmærksom på at have godt med reflekser på og evt. også lys så du er synlig i trafikken.

Vinter løbetøj til kvinder

Til overkroppen anbefales:

Ligesom til mænd anbefaler vi dig at du benytter dig af tretrins princippet for at holde din krop varm på dine løbeture om vinteren. Derfor anbefaler vi dig at bruge vores langærmet løbeundertrøje fra J&N som inderste lag. Derpå skal du have en varm løbetrøje. Det kan med fordel være løbetrøjen fra J&N. Du skal naturligvis også have en løbejakke. Et godt bud på en løbejakke er Stormtechs LWS-2 W.

Til underkroppen anbefales:

Til underkroppen skal du bruge et par løbetights som kan holde dig varm vinteren over.

Derudover skal du have nogle gode løbesko samt løbehue og hansker, se ovenfor!