Stormtech SRX-1 - Dame

2.849,00 kr

Gul - Letvægts regnjakke til dame - køb her

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Letvægts Regnjakke med hætte


Denne letvægts regnjakke er produceret i et behageligt materiale for at give dig maksimal komfort. Regnjakkens materiale er samtidig strækbart, således man bedre kan bevæge sig i den. Jakken er 100 % vindtæt og 100 % vandtæt, så man forbliver tør i selv det kraftigste regnvejr. Ydermere er regnjakken åndbar, således man ikke vil opleve ubehag, eftersom fugt hurtigt transporteres ud gennem jakken. Regnjakken er designet til det danske forår, sommer og efterår. Alle syninger og lommer er tætnet, hvilket er med til at sikre, at vand ikke kan trænge igennem nogen steder. Et godt valg til det ustadige danske vejr!  


Materialer:
Regnjakken er produceret i 100% nylon twill 3-lags laminat, som har mekanisk stræk. 100 % polyester på indersiden for ekstra komfort.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt:
Regnjakken er 100 % vindtæt og vil derfor holde kold vind ude. Jakken har en vandtæthed på 15.000 mm, hvilket vil sige, at den vil kunne holde dig tør i alt slags vejr. Regnjakken har en åndbarhed på 15.000 g/m2.


Vægt:
Produktet vejer 135g/m2, hvilket er meget lidt.


Detaljer:
Jakken har vandtætte lommer med vandtætte lynlåse, som sikrer, at man kan opbevare sine værdigenstande deri uden bekymring. Der er to lommer på fronten, en indvendig med udgang til høretelefoner og en på venstre arm. Hætten der kan spændes til bedre pasform, og kan gemmes væk i kraven, når den ikke skal bruges. Jakken kan spændes ind forneden for at holde kold luft ude. Ærmer med velcro som kan spændes ind.

Gul - Letvægts regnjakke til dame - køb her

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind