Stormtech SRX-1 - Herre

2.849,00 kr

Grøn - Letvægts regnjakke til forår og sommer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Letvægts Regnjakke


Let regnjakke produceret i et behageligt materiale som giver maksimal komfort. Jakken er 100 % vind- og vandtæt som gør, at man bliver holdt tør i alt slags vejr. Regnjakken er desuden meget åndbar, hvilket ikke er normalt for regnjakker. Det betyder, at jakken kan anvendes hele året rundt eftersom fugt hurtigt transporteres væk fra kroppen, så man ikke oplever ubehag indenunder jakken. Alle syninger og lommer er tætnet, således vand ikke kan trænge ind gennem jakken. Et godt valg til det omskiftlige danske vejr!


Materialer:
100 % nylon twill 3-lags laminat med mekanisk stræk og 100 % polyester på indersiden.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt:
Regnjakken er 100 % vindtæt. Jakken kan klare et vandsøjletryk på hele 15.000 mm, hvilket betyder, at den vil holde dig tør gennem selv de kraftigste regnbyger. Desuden har den gode åndbarhedsegenskaber med en åndbarhed på 15.000g/m.


Vægt:
Regnjakken vejer 135g/m2.


Detaljer:
Jakken har tætnet sømme og vandtætte lynlåse, som gør, at man roligt kan opbevare sine værdigenstande i lommerne under regnvejr. To lommer på fronten, en på venstre arm og en indvendig med udgang til høretelefoner. Hætten kan gemmes væk i kraven, når den ikke skal bruges, og kan desuden spændes alt efter den ønskede pasform. Jakken kan spændes ind forneden og dermed holde kold luft ude. Ærmer kan spændes ind med velcro.

Grøn - Letvægts regnjakke til forår og sommer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind