Stormtech SRX-1 - Herre

2.849,00 kr

Grøn - Letvægts regnjakke til forår og sommer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Letvægts Regnjakke


Ultra let regnjakke som samtidig er produceret i et behageligt materiale for maksimal komfort. Jakken er 100% vind- og vandtæt og ville kunne holde dig tør i alt slags vejr. Regnjakken er desuden meget åndbar, hvilket regnjakker ellers ikke normalt er. Det betyder, at jakken kan anvendes hele året rundt, da fugt hurtigt transporteres væk fra kroppen så du ikke bliver klam inde under jakken. Alle syninger og lommer er tætnet, således vand ikke kan trænge ind gennem jakken. Et godt valg til det omskiftlige danske vejr.   


Materialer:
100% nylon twill 3-lags laminat med mekanisk stræk og 100% polyester på indersiden.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt:
Regnjakken er 100% vindtæt. Jakken kan klare et vandsøjletryk på hele 15.000 mm, hvilket betyder, at den vil holde dig tør i selv de kraftigste regnbyger og vedvarende regn. Regnjakken har gode åndbare egenskaber, med en åndbarhed på 15.000g/m.


Vægt:
Regnjakken vejer 135g/m2.


Detaljer:
Jakken har tætnet sømme. Vandtætte lynlåse, som gør at du roligt kan opbevare dine værdigenstande i lommerne under regnvejr. 2 lommer på fronten, 1 på venstre arm og 1 lomme indvendig lomme med udgang til høretelefoner. Hætten kan gemmes væk i kraven, når den ikke skal bruges. Hætten kan spændes ind til den ønskede pasform. Jakken kan spændes ind forneden og derved holde kold luft ude. Ærmer kan spændes ind med velcro.

Grøn - Letvægts regnjakke til forår og sommer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind