Stormtech AFP-1 - Dame

1.549,00 kr

Rød/sort - Praktisk og smart termo jakke, til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Letvægts dunjakke - Stormtech AFP-1 W


Smart letvægts dame dunjakke med termoeffekt, der kan holde én varm i de kolde vintermåneder. I termojakken er der både anvendt THERMAL SHELL-teknologi og D/W/R-teknologi. THERMAL SHELL-teknologien er konstrueret til at holde én varm, være vandafvisende og åndbar. Jakken er designet til at holde én varm ned til minus 15 grader. D/W/R-teknologien giver jakken en overflade, der gør, at den er afvisende overfor skidt og støv og er vandafvisende. Derudover er jakken meget let og komprimerbar.
Jakken fås også som vest, se den her.


Materiale
Jakkens overflade består af 100 % nylon, der er designet til ikke at kunne trævle. Jakken er foret med 100% polyester polyfill.


Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
De anvendte teknologier i jakken gør, at den både er vandafvisende, åndbar og afvisende overfor støv og skidt. Jakkens primære funktion er dog at skulle fungere som en termo jakke, der kan holde én varm ned til minus 15 grader.


Detaljer
Denne letvægts termojakke har en masse smarte og praktiske detaljer. Bl.a. elastikker ved håndledet for at holde vind og kulde ude, en praktisk og komfortabel hætte og et felt inde i jakken til at notere navn og informationer om ejeren.

SE HERRE UDGAVEN HER

Rød/sort - Praktisk og smart termo jakke, til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja