Stormtech AFP-1 - Dame

1.549,00 kr

1.239,00 kr

Rød/sort - Praktisk og smart termo jakke, til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%
Beskrivelse af rating

Letvægts dunjakke - Stormtech AFP-1 W


Smart og letvægts dame dunjakke, med termo effekt der kan holde dig varm, i de kolde vinter måneder. I termojakken er der både anvendt THERMAL SHELL teknologi og D/W/R teknologi. THERMAL SHELL teknologien, er konstrueret til at holde dig varm, være vandafvisende og være åndbar. Jakken er designet til at holde dig varm, ned til minus 15 grader. D/W/R teknologien, giver jakken en overfalde der gør jakken afvisende overfor skidt/støv og vandafvisende. Derudover er jakken meget let og komprimerbar.
Jakken fås også som vest, se her.


Materiale
Jakkens overfalde består af 100 % nylon, der er designet til, ikke at kunne trævle. Jakken er foret med 100% polyester polyfill.


Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
De anvendte teknologier i jakken, gør at den både er vandafvisende, åndbar og afvisende overfor støv/skidt. Jakkens primære funktion, er dog at skulle fungere som en termo jakke, der kan holde dig varm ned til – 15 grander.


Detaljer
Denne letvægts termojakke, har en masse smart og praktiske detaljer. Den har eleastikker ved håndledet, for at holde vind og kulde ude. En praktisk og komfortabel hætte. Felt ind i jakken, til at notere navn og informationer om ejeren.

SE HERRE UDGAVEN HER

Rød/sort - Praktisk og smart termo jakke, til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%