Stormtech V-5 - Dame

2.399,00 kr

Rød - Let og regntæt jakke med vandtætte lynlåse

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Regntæt jakke - Stormtech V-5 W


Letvægts jakke som er 100 % regntæt fra det canadiske mærke, Stormtech. Jakken er udstyret med vandtætte lynlåse for optimal vandtæthed, og under ærmerne finder man også lynlåse, som kan regulere temperaturen og derfor give ekstra udluftning. Jakken er også monteret med en lynlås til hætten, så den kan gemmes i kraven, hvis den ikke bruges. Denne hardshell jakke er meget vandtæt og åndbar. Jakken er designet til temperaturer fra 0 til 15 grader, men med den rigtige påklædning indenunder, kan den bruges hele året rundt. Der er velcro på ærmerne som kan tilpasses efter behov.

Materiale og vægt
Jakken består af 100 % polyester, og har en vægt på 116g/m2, hvilket er meget lidt, og betyder, at den ikke vejer mere end en tynd trøje.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Jakken har en vandtæthed på 15.000 mm. og en åndbarhed på 15.000g/m2. Desuden er jakken 100% vindtæt. Dens egenskaber indenfor vindtæthed og åndbarhed er nogle af de bedste på markedet. Dette er en jakke der helt sikkert vil leve op til dine krav!

Detaljer
Syningerne i jakken er tætnet, så de er 100% vandtætte. Jakken kan tilpasses i ærmerne med Velcro, og kan dermed justeres efter behov. Hætten kan justeres og gemmes væk i kraven, hvis den ikke bruges. Vandtætte lynlåslommer. Indvendig audioport til dine høretelefoner. Kold luft forhindres i at komme igennem fronten på grund af den indvendige stormflap bag lynlåsen. 


Se herre udgaven her - Stormtech V-5

Rød - Let og regntæt jakke med vandtætte lynlåse

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind