Stormtech V-5 - Dame

2.399,00 kr

2.159,00 kr

Rød - Let og regntæt jakke med vandtætte lynlåse

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%
Beskrivelse af rating

Regntæt jakke - Stormtech V-5 W


Letvægts jakke fra det canadiske mærke Stormtech, som er helt regntæt. Jakken er udstyret med vandtætte lynlåse for optimal vandtæthed. Under ærmerne finder man lynlåse, som kan regulere temperaturen og give ekstra udluftning. Der findes også en lynlås til hætten, så den kan gemmes i kraven, når den ikke bruges.. Denne hardshell jakke er ekstrem vandtæt og ekstrem åndbar. Jakken er designet til temperaturer fra 0 til +15 grader, men med den rigtige påklædning indenunder kan den bruges hele året rundt. Der er velcro på ærmerne så de kan tilpasses dine behov.

Materiale og vægt
Jakken består af 100 % polyester. Jakken har en vægt på 116g/m2, hvilket er ekstremt lidt. Jakken vejer ikke mere end en tynd trøje.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Jakken har en vandtæthed på 15.000 mm og åndbarhed på 15.000g/m2. Desuden er jakker 100% vindtæt. Jakkens egenskaber i form af vindtæthed og åndbarhed er nogle af de bedste på markedet. Dette er en jakke der helt sikkert vil leve op til dine krav.

Detaljer
Syningerne i jakken er tætnet, så de er 100% vandtætte. Jakken kan tilpasses i ærmerne med Velcro, så de kan justeres efter behov. Hætten kan justeres. Hætten kan gemmes væk i kraven, når den ikke bruges. Vandtætte lynlåslommer. Indvendig audioport til dine høretelefoner. Kold luft forhindres i at komme igennem fronten på grund af den indvendige stormflap bag lynlåsen.


Se herre udgaven her - Stormtech V-5

Rød - Let og regntæt jakke med vandtætte lynlåse

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%