Stormtech SSJ-1 - Herre

2.499,00 kr

Grøn/sort - Vinter ski jakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt 3i1 vinterjakke - Stormtech SSj-1


Denne vandtætte 3i1 vinterjakke fra Stormtech består af to jakker, nemlig en inder og ydre jakke. Yderjakken er er åndbar og vandtæt og holder dig tør på de kolde våde dage. Inderjakken er en åndbar fleece som, som giver varme, men stadig lader din krop ånde. Det smarte ved de to jakker er at man kan lyne dem fra hinanden, hvilket gør dem til to jakker. Jakken som helhed, har en justerbar hætte som kan på sættes efter ønske og behov. Der er blødt foer i nakken og lommerne, som kan holde dig varm, når det er køgeligt udenfor. Denne model har både elastik i vidden omkring hoften og velcro ved ærmerne, hvilket gør at du kan lukke jakken til og forhindre den kolde luft i at suse ind. Lynlåsen er udstyret med en Stormflap med knapper, for maximal beskyttelse mod kulden.
Bemærk: Kun den Sorte/Grå fås op til 5XL i herre udgaven


Materiale
Modellen består af 97 % Polyester og 3 % spandex sammensat med 100 % polyesterfleece


Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
En god vinterjakke til et klima på 0 til -15 grader og testet vandtæthed på minimum 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2.


Detaljer
Justerbar hætte som kan påsættes efter ønske og behov. Foer i nakken og lommerne som varmer dig på kolde dage. Yder jakken kan lynes af sådan at den bliver til en tyndere smart jakke. Stormflap med knapper som forhindre kold luft at trænge ind til kroppen. Velcro på ærmerne giver et bedre tilpasningsform om håndleddene. Hagebeskytter for beskyttelse mod irriteret hud.

SE DAME UDGAVEN HER
Findes også i en ungdomsudgave, hvis relevant.

Grøn/sort - Vinter ski jakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind