Køb nyt løbetøj til Black Friday hos OnlineOutwear og få 20% i rabat

Hos OnlineOutwear fejrer vi Black Friday med 20% rabat på hele butikken. Så hvorfor ikke starte nytårsforsættet allerede i november med nyt løbetøj. Så er der ikke nogen undskyldning for en frisk løbetur med høj puls ude i naturen.

Herlighederne løber af stablen d. 24. – 27. november, så der er både mulighed for at købe tidlige julegaver til dig selv og resten af familien. Se det store udvalg af løbetøj med 20% rabat lige her.

LØBETØJ

Gå til herre

LØBETØJ

Gå til dame

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

Tilbud på alle løbejakker, løbebukser og løbe t-shirts

Sammensæt dit nye løbeoutfit her på sitet og spar 20% på hele pakken eller udvælg dine favoritter blandt de mange varianter. Se f.eks. nærmere på Stormtech SNJ-1. En god løbejakke er et musthave, særligt i det kolde og blæsende Danmark. En løbejakke kan beskytte dig mod vind og vejr og samtidig er den svedtransporterende. Stormtech SNJ-1 er en fantastisk løbejakke i høj kvalitet, den er udstyret med reflekser, så du også kan bevæge dig ud i mørket og den har en hætte der kan give dig ekstra beskyttelse i vintervejret. Jakken fås både til damer og herrer.

Til ovenstående jakke, kan der også tilkøbes et par rigtig gode løbebukser, Stormtech SNP-1. Et par gode løbebukser er også en nødvendighed i de kolde måneder. De kan holde dine ben varme og tørre i al slags vejr. Stormtech SNP-1 er yderst behagelige at have på og giver dig god bevægelighed på løbeturen. Bukserne er lavet af et elastisk materiale med snore, så de let tilpasser sig din kropsfacon. De er svedtransporterende og vil holde dig tør i regnbyger. Disse løbebukser fås både til mænd og kvinder.

 

Når du skal ud og løbe i det kolde vintervejr er det først og fremmest nødvendigt med en løbejakke og løbebukser som beskrevet ovenfor, men for at holde de vigtigste organer i kroppen varme er det godt med en god løbe t-shirt under jakken. Her anbefales eksempelvis Stormtech SNT-2. Denne langærmede løbe- og træningstrøje fås både til mænd og kvinder og er lavet af et lækkert svedtransporterende materiale, så sveden bliver transporteret hurtigt væk fra kroppen og du kan holde dig tør og varm på hele løbeturen.

 

Dette er blot et lille udsnit af vores løbetøj. Køb det til Black Friday og spar 20% på hele vores udvalg.