Find din nye forårsjakke - Hvilken forårsjakke opfylder dine behov?

Det danske forårsvejr kan være noget omskifteligt, den ene dag skinner solen fra en skyfri himmel, og du kan sagtens gå klædt i en tynd jakke eller trøje, og den næste dag er der nærmest snestorm. Det kan være svært at finde ud af, og endnu mere svært at købe den rette jakke til foråret. Her hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af forskellige jakker til forskelligt vejr og forskelligt brug. I det følgende gennemgår vi nogle af de modeller og materialer vi udbyder, så du kan finde frem til den forårsjakke som passer dine behov bedst.

 

SOFTSHELL JAKKER

Gå til herre

SOFTSHELL JAKKER

Gå til dame

Hvilken forårsjakke skal jeg vælge?

Det spørger du sikkert dig selv om når foråret står for døren, vintergækkerne banker på og solen endelig begynder at vise sit milde ansigt igen. Herunder får du 4 forskellige jakker til forskellige situationer, så du kan finde den som bedst opfylder dine ønsker og krav.

 

1. Windbreakeren

Særligt i Danmark er en windbreaker en yderst populær model, da Danmark jo er kendt for at være et rimelig blæsende land, særligt hvis du bor ved kysterne eller holder af at vandre, fiske, cykle, sejle eller noget helt andet, på åbne vidder. En god windbreaker kan også sagtens findes i et meget åndbart materiale, hvorfor dette er et oplagt valg, hvis du netop er den mere aktive type. Skal du derfor bruge din windbreaker når du er aktiv og dermed kommer til at svede, er det vigtigt at jakken ikke er for varm og at den lader din hud ånde eller på anden måde giver mulighed for ventilation. En fantastisk windbreaker til høj fysisk aktivitet i løbet af foråret er Stormtech XG-2, da den egner sig særlig godt til fysiske udendørs aktiviteter, hvor du får sved på panden og vind på kroppen. Jakken scorer højt i vindtæthed, den har god bevægelsesfrihed og så er den faktisk også helt vandtæt. Den er perfekt til fysisk aktivitet i hårdt vejr. Windbreakeren er til dig som elsker at være aktiv udendørs, uanset vejret.

 

2. Den pæne hverdagsjakke

En dejlig forårsjakke som passer til din hverdag uanset job og gøremål er der mange der søger. Særligt hvis man har et job, hvor man helst skal se præsentabel ud, f.eks. til møder med kunder eller andre interessenter. Det kan dog være svært at finde en jakke som både er pæn og præsentabel, men som også lever op til de krav der stilles af det danske forårsvejr. OnlineOutwear har det perfekte produkt til netop dette formål. Stormtech BLC-2 er en virkelig lækker hverdagsjakke, som scorer højt i vindtæthed, vandtæthed, åndbarhed og varme. Så ud over at være en smart og casual jakke, er det også en virkelig god all-aroundjakke til det danske forår. Jakken fås til herre i en kort model og til damer i en lidt længere model. Den pæne hverdagsjakke er til dig som gerne vil passe ind i bybilledet, men samtidig have en praktisk og behagelig forårsjakke.

Forårsjakke til herre og dame

3. Den lune jakke

Vi har oplevet snestorme i april! Og er du lidt af en frossenpind, så er det ikke sikkert at en regnjakke eller en windbreaker er varm nok til dig, særligt ikke på de kolde forårsdage. Derfor har vi også lagt Stormtech AFP-1 med i dette indlæg, da den med garanti kan holde dig varm indtil sommersolen rigtig tager fat. Jakken er i et smart og moderne design, den har mange praktiske detaljer, og så er det en af vores absolutte bestsellere. Det er en jakke som kan bruges året rundt, i vådt vejr med en skaljakke udenover. Desuden er det en meget let jakke, som kan pakkes ned så den nærmest ikke fylder noget i rygsækken. Den lune jakke er til dig, som gerne vil holde dig ekstra varm i foråret, den er let at tage med på tur og har god komfort til forskellige aktiviteter.

Stormtech XBT-1 - Herre
S - 5XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech XBT-1 - Dame
XS - 2XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja

 

4. Regnjakken

Du går aldrig helt galt i byen med en god regnjakke i garderoben. En god kvalitets regnjakke holder enhver forårsstorm ude, uanset hvor længe du opholder dig under naturens bruser. En regnjakke er god til dig som opholder dig meget udendørs uanset vejret, men som ikke er alt for aktiv, da de fleste regnjakker ikke har særlig god åndbarhed og du derfor hurtigt bliver fugtig under jakken hvis du kommer du til at svede.