Køb årets plussize julegaver hos OnlineOutwear – Jakker, fleece, skitøj m.m. i store størrelser

Julen nærmer sig med hastige skridt og køerne i indkøbscentrene bliver længere og længere. Du bliver sikkert ved med at udskyde den dag, hvor du selv skal ud og købe julegaverne til din kære, stå i kø i timevis og slæbe pose efter pose, pakke efter pakke hele vejen med hjem. Sikke et besvær! Men hvorfor ikke undgå alt den stres og jag, blive hjemme i varmen på din egen sofa, nyde en kop kaffe og klikke gaverne hjem til døren uden at få en eneste sveddråbe på panden.

 

Vinterjakker, softshelljakker, fleece, skitøj og meget mere op til størrelse 5XL

Her hos OnlineOutwear har vi et væld af geniale gaveideer, som helt sikkert vil bringe glæde i det lille hjem. Vi har et stort udvalg af lækkert outdoortøj til alle lejligheder, og langt de fleste af vores produkter går helt op til størrelse 5XL, så der er mange gode grunde til at handle dine julegaver her på siden.

Måske står en af dine nærmeste netop og ønsker sig en ny vinterjakke til at holde varmen i resten af vinteren. Hertil kan vi anbefale Stormtech XWB-3, som er en af vores bestsellere blandt vinterjakker. Den lækre og varme vinterjakke fås op til størrelse 5XL til herre og 2XL til kvinder, så du kan med garanti finde en størrelse der passer den heldige modtager.

En anden sikker vinder til at ligge under juletræet er Stormtech AFP-1, en fantastisk softshelljakke som også sagtens kan bruges som vinterjakke. Stormtech AFP-1 er endnu en af vores bestsellere blandt vinterjakker, og det er med god grund. Den er i et smart og moderne design, den er varm og den har mange gode kvaliteter og detaljer, som vil skabe stor glæde juleaften og resten af vinteren. Jakken fås op til størrelse 5XL til herre og 2XL til damer.

Et andet populært køb til de kolde måneder vil med sikkerhed være en smart fleecetrøje. Vi forhandler et stort udvalg af fleeces. Vi kan tilbyde fleecejakker, som vil kunne bruges det meste af året, men også fleecetrøjer til indendørs brug gennem de kolde måneder - alt i store størrelser. Du kan se hele udvalget af fleece til herre og fleece til dame her.

Hvis du er på udkig efter skitøj i store størrelser som den perfekte gave, så kan vi også hjælpe med det. Du kan se alt vores skitøj her. Du vil kunne finde alt lige fra skijakker og skibukser til vanter og huer. 

 

Bestil dine julegaver online og få dem leveret nemt og sikkert

Hos OnlineOutwear kan du købe alle dine julegaver hjemme fra din egen stue og få dem leveret nemt og sikkert med fragtfirmaet GLS. Hvis du bestiller inden kl. 13 vil du som hovedregel have dine varer inden for 1-2 hverdage. Dog bestilles nogle af vores produkter hjem fra Canada, hvorfor der kan forekomme længere leveringstid. Er du i tvivl om pakken kan nå at komme til den ønskede dato, så kontakt os endelig vi står altid klar til at hjælpe dig.

Skulle du ramme størrelsen, farven eller modellen forkert er det naturligvis altid muligt at bytte de købte produkter, selvom du har handlet dem online. Varer der købes mellem d. 5. og 24. december betragtes nemlig som julegaver, og kan derfor byttes frem til d. 31. december. Så hvis modtageren ønsker sin nye Stormtech AFP-1 i rød frem for den sorte du måske har købt, så finder vi sagtens ud af det.