Inspiration til julegaver - vinterjakker, løbetøj, poloer og meget mere

Så er julen endnu engang over os. Det er en tid med julepynt, julegodter og massere af hygge. Men det er også en tid, hvor vi bruger flere timer på at rende rundt i et menneskemylder eller scroller tonsvis af hjemmesider igennem og prøver at hive de rigtige vare med hjem i kurven, så vi kan få de helt rigtige gaver i hus, inden det bliver den 24. december. Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte gave, og vi har alle sammen en far eller tante, som bare aldrig ønsker sig noget som helst. Derfor kan lidt inspiration til gaverne ofte være tiltrængt i disse tider. Af samme grund har vi samlet en liste med julegaveideer til ham og til hende, som måske kan gøre gaveræset en smule nemmere for dig.

Poloer til ham og hende

Det er en misforståelse, at polotrøjer kun er noget, golfspillere kan gå med. En polo kan nemlig også snildt bruges til hverdagstøj. Poloer fås i et hav af farver, med og uden mønstre og i forskellige materialer. Derfor er det næsten altid muligt at finde en polotrøje, som passer til stilen og personligheden. Både din far og din onkel vil helt sikkert blive glade for en polo, som du personligt har valgt til dem. Men husk, at hvis poloen alligevel ender hos en golfspiller, at du skal gå efter en trøje, som er lavet i et åndbart materiale. Her kan du se OnlineOutwear udvalg af poloer til herre og til poloer til dame.

Sportstøj til vintersæsonen

Det er ingen hemmelighed, at det er blevet koldt udenfor, og det kan du udnytte til din fordel i gaveshopperiet. Løber kan få et par lange vinterløbetights, som giver ekstra varme til de kolde måneder, og cykelentusiasten kan få en ny træningsjakke til at stå imod vand og vind. Det kunne for eksempel være Stormtech LWS-2 modellen, som er vindtæt, åndbar og vandafvisende. Dermed er jakken ideel til nærmest alle udendørs sportsaktiviteter. Alle udendørs aktivitet kræver lidt ekstra varmt tøj på denne årstid, så det er kun fantasien som sætter grænser for gavemulighederne inden for dette område.

En ny skijakke eller vinterjakke

Hvis du leder efter en lækker gave og har et lidt større budget til den, så er det altid dejligt med en ny jakke. Vinteren er kun lige begyndt, og måske venter der også en skiferie lige rundt om hjørnet, så giveren kan snildt nå at få glæde af gaven. Ski- og vinterjakker fås i mange stilarter og farver. En mulighed kunne være den lækre XB-2 model fra Stormtech, som er 100 procent vand- og vindtæt. Jakken er lavet i et lækkert design og er utroligt let. Perfekt til både skiferien og vinterkulden. Se hele udvalget af skijakker til herre og skijakker til dame.

Løbehandsker med touch-effekt

Har du en sportsudøver i familien, som har (næsten) alt, for så handler det om at finde et produkt, som kan lidt ekstra. Hvad med at give et par handsker med touch effekt i fingrene? Det kunne for eksempel være Stormtech TFG-1, som udover at have en god pasform gennem det strækbare materiale, også har touch effekt i fingerspidserne, så du kan bruge din smartphone uden at skulle tage handskerne af. Det er virkelig praktisk for den aktive sportsmand eller kvinde, så fingrene holdes varme, uden at man får bøvl med teknikken. 

Sports- og løbesokker

Hvis alle andre ideer falder til jorden, så kan man altid bruge et par ekstra sokker. Sports- og løbesokker er selvfølgelig åndbare, så du slipper for, at dine sokker er gennemblødte af sved efter en lang løbetur, men det er ikke deres eneste egenskab. Løbesokker er formet efter foden, så du får den perfekte pasform, også sidder sokken ofte bedre fast end almindelige sokker, så du slipper for at den flytter sig, når du er aktiv. J&N210 løbesokker er højre/venstre sokker, som sikrer en optimal støtte til dine fødder. Sokken fås desuden i flere længder og farver og kan bruges til alle sportsgrene.

Så er du forhåbentlig godt og grundigt inspireret til, hvad du skal give dine kære i julegave i år. Rigtig glædelig jul.

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja