Foråret er på vej, men hvilken forårsjakke skal man vælge?

Foråret har meldt sin ankomst og det er derfor ved at være tid til at få skiftet den varme vinterjakke ud med en lidt lettere jakke – en forårsjakke. Nu sidder du måske og tænker ”du har helt ret, men hvilken forårsjakke skal jeg dog vælge og hvor finder jeg den rigtige forårsjakke henne?”. Læs med videre og bliv guidet igennem hvad du skal kigge efter når du vælger din forårsjakke, og se nogle af OnlineOutwears topmodeller. Hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af forårsjakker og softshells – du kan klikke her for at se udvalget til herre eller her for udvalgt af forårsjakker til dame.

SOFTSHELL JAKKER

Gå til herre

SOFTSHELL JAKKER

Gå til dame

 

Hvad skal din forårsjakke kunne?

Din nye forårsjakke skal kunne klare gåture i det danske forår, som både kan byde på smukt og lunt vejr, men også koldt, blæsende og regnfuldt vejr. Din jakke skal altså fungere som en overgangsjakke mellem den kolde vinter og den varme sommer.
Du skal derfor gå efter en jakke som kan holde dig varm, uden at være alt for varm, holde dig tør i regnbyger, men samtidig være åndbar og slutteligt skal forårsjakken ikke være for tung, så man ikke kan bevæge sig i den. Kort sagt skal du kigge efter forårsjakkens egenskaber inden for vandtæthed, åndbarhed og vægt/materialer. Her hos OnlineOutwear er vores jakker primært af det canadiske mærke Stormtech – læs mere om Stormtech her. Stormtech gør meget ud af at deres jakker performer i topklasse inden for netop de ovennævnte punkter. Se Stormtechs forårsjakker til herre her og Stormtechs forårsjakker til kvinder her.

 

Din forårsjakkes vandtæthed:

Forårsjakkens yderskal og materialet skal sørger for at holde dig tør, og forhindre vand i at komme igennem jakken, i det meget omskiftelige danske forårsvejr. Jakkens vandtæthed måles i hvor meget vand, målt i mm, jakken kan holde til før der kommer vand igennem. Stormtechs jakker kommer med deres egen teknologi – H2Xtreme – som er med til at gøre deres jakker ekstra vandtætte. Tjek f.eks. denne forårsjakke eller denne jakke.

500mm - 2000mm:
Lav vandtæthed. Jakken vil kunne holde dig tør i forbipasserende regnbyger, men ikke i vedvarende regn.

2.000mm - 5.000mm:
God vandtæthed. Jakken vil holde dig tør i vedvarende regn.

5.000mm – 10.000mm:
Meget høj vandtæthed. En sådan jakke vil kunne holde dig tør i enhver regnbyge og i vedvarende regn.

Over 10.000mm:
Ekstrem høj vandtæthed. Jakken vil kunne bruges under selv ekstreme forhold og vil altid holde dig tør.

 

Stormtech XBT-1 - Herre
S - 5XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech XBT-1 - Dame
XS - 2XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja

 

Din forårsjakkes åndbarhed:

Et er at din forårsjakke skal være vandtæt, men det er også meget vigtigt at forårsjakken har gode åndbare egenskaber. Jakkens åndbarhed sørger for at fugt og sved kan komme ud gennem jakken og væk fra kroppen. Åndbarheden måles i hvor hurtigt fugt kan passere jakkens materiale. En åndbarhed på 2.000g/m2/24t er et udtryk for hvor mange gram fugt og sved pr. m2 stof jakken kan komme af med på 24 timer. Åndbarheden opnås ved at jakkens membran har en masse små huller, som lader fugt og varme passere væk fra jakken, men samtidig er hullerne ikke store nok til at vand kan komme ind den anden vej. Hvis du er på udkig efter en jakke med meget høj åndbarhed kan du blandt andet tjekke denne forårsjakke, eller denne forårsjakke.

Under 1.000g/m2/24t:
Lav åndbarhed, som vil gøre jakken mindre komfortabel at have på når fysisk aktivitet udøves. Men stadig fin nok til en gåtur.

1.000g/m2/24t – 5.000/g/m2/24t:
Middel åndbarhed, som vil være nok til raske gåture og fysisk aktivitet.

Over 5.000g/m2/24t:
Høj åndbarhed, som vil sikre dig god komfort selv under megen fysisk aktivitet.

 

Din forårsjakkes vægt/materiale:

Slutteligt er det også værd at tjekke, hvor meget jakken vejer. En forårsjakke skal kunne holde dig varm, og må derfor ikke være alt for tynd, men den må ikke være så robust at man ikke kan bevæge sig i den. Typisk vil man gå efter en jakke med en vægt omkring, eller under, 350g/m2. I forhold til materiale er der værd at tjekke om jakken indeholder f.eks. spandex, hvilket er med til at gøre jakken fleksibel og give dig ekstra mobilitet.

Forårsjakker – også i store størrelser!

Hos OnlineOutwear sælger vi jakker i alle størrelser. Vores forårsjakker kommer i størrelserne XS, Small, Large, XL, 2XL, 3XL, 4XL og til 5XL, så vi har helt sikkert også en forårsjakke til dig! Du kan se vores udvalg af forårsjakker i store størrelser til herre her og vores udvalg af forårsjakker i store størrelser til kvinder her.

 

Lad dig inspirer – find din forårsjakke her!

Vind- og vandtæt forårsjakke - Stormtech XB-2 og XB-2 W:
Denne jakke er en af de absolutte topmodeller her hos OnlineOutwear. Du kan se forårsjakken i herre udgave her og forårsjakken i dame udgave her. Jakken er fra det canadiske mærke Stormtech, som er kendt for deres funktionelle design og innovative detaljer – læs mere om Stormtech her. Denne forårsjakke er både 100% vind- og vandtæt, faktisk så meget at du kan bruge den som en regnjakke.  Jakken er åndbar, hvilket tillader dig at være aktiv samtidig med at du kan komme af med varmen. Lynlåsene i jakken er alle vandafvisende og dine ting er derfor godt sikret mod regn og vand. Den er god til dig som godt kan lide at være ude i naturen eller ved vandet.  Er ligeså vandtæt som en regnjakke. Forårsjakken fås i størrelser op til 3XL. Ved at klikke på linket til produktet ovenfor kan du komme ind og se en video præsentation af netop denne forårsjakke.

 

                                     Dame                                                                           Herre

Letvægts jakke, 100 % vandtæt - Stormtech V-5 og V-5 W:
Se denne letvægts forårsjakke i herre udgave her og i dame udgave her. Denne smarte forårsjakke fungerer i al vådt vejr, så du altid forbliver tør. Forårsjakken er samtidig vindtæt og har en stormflap over lynlåsen som forhindrer kold luft i at suse igennem jakken.  Modellen er meget åndbar og har lynlåse under armene så du selv kan regulere temperaturen i jakken efter behov.  Hætten på jakken kan rulles sammen og gemmes i kraven når den ikke skal være i brug. Den er ligeså tæt som en regnjakke. Forårsjakken vil derfor være oplagt til gåture i det tidlige forår, hvor vejret kan være meget omskifteligt, både i de danske skove eller ved vandet – hvor det kan blæse en del. Forårsjakken fås i størrelser op til 3XL. Ved at klikke på linket til produktet ovenfor kan du komme ind og se en video præsentation af netop denne forårsjakke.

 

                             Dame                                                           Herre

Forårsjakken med smarte funktioner - Stormtech BHS-2 og BHS-2 W:
Du kan se denne forårsjakke i herre udgave her og i dame udgaven her. Denne model er dejlig behagelig til det lune forår samtidig med at den er vind- og vandtæt. Er du derfor ude på en længere vandre tur i skoven eller på stranden og der skulle komme en regnbyge forbi så er du sikret at forblive tør. Der findes lommer i siderne og på brystet for opbevaring af dine værdigenstande som også holdes tør i regnvejret. Forårsjakken fås i størrelser op til 5XL. Ved at klikke på linket til produktet ovenfor kan du komme ind og se en video præsentation af netop denne forårsjakke.

    

                       Dame                                                                 Herre

 

Flere spændende produkter - veste og overtræksbukser til foråret

Du har nu været præsenteret for nogle af vores rigtig gode forårsjakker til damer og til herre, og måske tænker du, at de da lige er dig. Eller også sidder du og tænker - at du slet ikke gider jakker i foråret og bare vil nøjes med en vest? Se med her og lad dig inspirere til en god vest til foråret.

Vesten perfekt til foråret - Stormtech PFV-2 og PFV-2 W:
Klik her for at se denne forårs vest i herre udgave eller her for dame udgaven. Denne praktiske vest er god til det milde/lune forår. Yderskallen er vind- og vandafvisende så du stadig bliver holdt tør, hvis en lille regnbyge skulle komme forbi.  Kvinde udgaven har en hætte som sidder fast på vesten, og den kan bruges som ekstra beskyttelse mod regnen.  Begge modeller har lynlåslommer, både i siderne og én på brystet, til opbevaring af værdigenstande. Sidelommerne har for som vil hjælpe til at holde dine hænder varme. Denne forårsvest fås i størrelser op til 5XL.

 

                                             Dame                                                              Herre

                            

Forårs overtræks bukser (til mænd) - Stormtech HPX-1
Disse forårs overtræksbukser fås kun til herre, men er meget praktiske til vandreture i skoven eller på stranden, eller hvor man nu har lyst til at vandre. Bukserne er dog rimelig unisex, og vil derfor også kunne benyttes af kvinder. Overtræksbukserne er både 100% vind- og vandtætte og har tætnet syninger så kulde og vand ikke trænger igennem. Lynlåsene i lommerne er også vandtætte for maksimal beskyttelse af dine værdigenstande. Buskerne fås i størrelser op til 3XL.

  

 

Har du spørgsmål - vi er her for at hjælpe dig

Vi håber at du er blevet klogere på hvad du skal være opmærksom på når du skal købe din næste forårsjakke, men hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal vælge, eller har andre spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hop til vores kontakt formular ved at trykke her.

Vi har også andre spændende produkter her hos OnlineOutwear. Vi forhandler blandt andet et stort udvalg af løbetøj, golftøj, fitness tøj, tøj til kajak/sejlads og meget mere – se vores hjemmeside og lad dig inspirere.