SEJLERTØJ

Gå til herre

SEJLERTØJ

Gå til dame

Guide til sejlertøjet - Hvad skal jeg købe?

Det kan være svært at vide hvad man har brug for når der skal købes sejlertøj for første gang. Der er mange forskellige meninger og holdninger, råd og tips, men vi har forsøgt at koge de mange forslag helt ned til en overskuelig mini-guide, som hjælper dig til at finde frem til de vigtigste fokusområder og anbefalinger når du skal vælge sejlertøj.

Vind- og vandtæt sejlertøj

Du skal forvente at blive udsat for al slags vejr når du bevæger dig ud på havet. Det ene øjeblik kan der være høj solskin og skyfri himmel og det næste øjeblik silende regn eller benhård vind. Derfor er det yderst vigtigt at have et sæt sejlertøj af høj kvalitet, som kan holde til al slags vejr.

Tiden på havet kan blive lang og ubehagelig, hvis du allerede er blevet gennemblødt så snart båden har forladt kajen. En god investering er derfor et godt sæt sejlertøj – en god varm, vand- og vindtæt jakke og et par overtræksbukser eller overalls der lever op til de samme krav. Hertil kan vi hos OnlineOutwear eksempelvis anbefale Stormtech SLX-2. Dette er en virkelig god jakke med særlig høj ydeevne når det kommer til vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed. Det er en sejlerjakke som kan holde dig varm i kolde temperaturer og hård vind, og tør i silende regn – den perfekte sejlerjakke.

Det samme gælder Stormtech SLV-2, et par superlækre og praktiske sejler overalls. Disse kan, ligesom jakken, holde til al slags vejr og er en absolut nødvendighed når du skal en tur på havet – uanset vejrmeldingen.

Hold dig varm på havet

Det er altid køligere på vandet end det er på land. Selvom du synes det er for varmt med et ekstra lag tøj, så vil du fortryde ikke at tage en trøje med, når du først sidder ude på havet og ryster af kulde. Så pak altid en varm fleece eller vest med i bagagen. En god fleece eller vest er perfekt til de kølige sommeraftener, den kan fungere som en lille varm jakke eller som et varmt lag under sejlertøjet, hvis det skulle blæse lidt op. Tag f.eks. et kig på Stormtech CXF-2, som er en lækker strikket kvalitetsfleece. Den er behagelig og praktisk at have på, samtidig med at den er dejlig blød og varm. Hvis du er et varmt eller aktivt menneske, kan det være nok med en fleecevest, her har vi f.eks. Stormtech CXV-2. Denne fleecevest har de samme kvaliteter som den nævnte fleecetrøje, men kan dog give lidt større bevægelighed og udluftning, da der ikke er nogen ærmer.

Sejlertøj til de helt kolde dage

På de meget kolde dage, særligt i det tidlige forår eller sene efterår, er det ikke altid nok med en fleece indenunder din sejlerjakke. Her kan det være en rigtig god ide at investere i en dunjakke eller termojakke. Den kan både bruges under sejlerjakken eller alene. En af vores absolutte bestsellere til formålet er Stormtech AFP-1. Denne letvægtsdunjakke er perfekt til en dag på havet og kan holde dig varm helt ned til -15 grader. Et andet alternativ er letvægts termojakken Stormtech PFJ-2, den er ikke helt så varm som dunjakken, men stadig yderst behagelig og praktisk. Begge jakker fungerer naturligvis også godt på land.

Nu har du forhåbentlig fået et lille indblik i hvilke essentielle elementer du bør have i baghovedet når du skal erhverve dig et nyt sæt sejlertøj, og hvad du kan forvente dig af vejret til søs. Hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækkert sejlertøj til alle situationer - se det hele her.

 

 

Andre kunder så også:

Stormtech BHS-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech BX-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech V-5 - Dame
XS - 2XL
2.399,00 kr
Stormtech BHS-2 - Dame
XS - 2XL
1.199,00 kr