Golfudtryk for nybegyndere – Lær de vigtigste golf udtryk til en tur på golfbanen

Går du og drømmer om at starte med at spille golf på hobbyplan, men frygter du for at være ”den nye i klubben” og føle dig helt på udebane når du det kommer til sportens udtryk og udstyr, så fortvivl ikke. Vi har lavet en lille guide som kort forklarer nogle af de mest grundlæggende udtryk du bør kende inden du sætter foden i den lokale golfklub første gang. For ja, ægte golfentusiaster har deres helt eget sprog. Dette må alle andre dødelige studere nærgående for at være i stand til at indgå i det eksklusive golf-fællesskab.

Med følgende guide til vaske ægte golf-lingo, kan du trygt bevæge dig ind i sociale-golf-cirkler og snakke med om jeres store fælles interesse. Ingen vil opdage hvis du endnu kun har prøvet minigolf.

 

7 vigtige golf begreber for nybegynderen

Driving range

”Skal vi starte dagen i driving rangen?” Spørg en af dine nye golfvenner. Og det kan du roligt svare ja til, for du ved jo godt (nu) at en driving range er et træningsområde, hvor det er muligt at øve lange slag med køller og jern. De fleste driving ranges har afstandsmarkeringer, så det er muligt at se hvor langt du slår.

Køller og jern

Køller og jern siger du? Vi starter hårdt ud. Køllernes hoved er lavet af træ, hvorimod jernenes hoved er lavet af jern. Simpelt. - Og så alligevel ikke. Der er et hav af forskellige køller og jern, som alle bruges til forskellige slag og situationer, men det er en længere forklaring som vi ikke får plads til her.

Tee

Essentielt stykke mini-gear når du skal ud og golfe. En tee er nemlig den lille pind du ligger bolden på inden du slår.

Green

Det lille område omkring hullet, hvor græsset er klippet helt tæt.

Buggy

En lille elektrisk vogn med plads til to bags og to spillere. Disse er særligt gode på de meget store golfbaner hvor der kan være mange kilometer rundt på banen. Så slipper du for at trave afsted med alt dit nye tunge gear på skulderen.

Caddie

Du kan selvfølgelig også bare få dig en caddie. En caddie er en person, som ansættes som spillerens hjælper og som bærer køllerne. Luksus!

Etikette

Sæt dig ind i din golfklubs etikette inden du møder op. Her er der regler for adfærd på banen og omsorg for banen, hvilket er meget vigtigt at overholde. En del af etiketten er også den rette påklædning, hos OnlineOutwear kan du finde et stort udvalg af lækkert golftøj af høj kvalitet. Hele vores sortiment lever op til golfspillets etikette. Se udvalget af alt vores golftøj til herre og dame her.

Dette var de 7 vigtigste begreber du bør være bekendt med så du ikke skiller dig alt for meget ud på din første dag i golfklubben.