Golftøj til herre

Golftøj til herre

Stormtech XSP-1 - Herre
S - 5XL
849,00 kr
Stormtech GPQ-2 - Herre
S - 5XL
449,00 kr
Stormtech ETX-1 - Herre
S - 5XL
499,00 kr
Stormtech OPX-1 - Herre
S - 5XL

649,00 kr

584,00 kr

10%
Stormtech GTP-2 - Herre
S - 5XL
525,00 kr
Stormtech XM-1 - Herre
S - 5XL
399,00 kr
Stormtech GFX-2 - Herre
Størrelser - få tilbage

598,00 kr

299,00 kr

50%
Stormtech XKP-1 - Herre
S - 5XL
749,00 kr
Stormtech TXP-1 - Herre
S - 3XL
399,00 kr
Stormtech PS-1 - Herre
S - 5XL
299,00 kr
Stormtech GPX-2 - Herre
S - 5XL

699,00 kr

629,00 kr

10%
Stormtech CTN-1 - Herre
S - 3XL
549,00 kr
Stormtech IPZ-1 - Herre
S - 5XL
499,00 kr
Stormtech HSL-2 - Herre
S - 3XL
1.349,00 kr
Stormtech HGL-1 - Herre
S - 5XL
1.399,00 kr
Stormtech XG-2 - Herre
S - 3XL
1.899,00 kr
Stormtech V-5 - Herre
S - 3XL
2.399,00 kr
Stormtech SR-1 - Herre
S - 5XL

749,00 kr

674,00 kr

10%
Stormtech SSR-3 - Herre
S - 3XL
1.299,00 kr
Stormtech PFV-2 - Herre
S - 5XL
899,00 kr
Stormtech BXV-2 - Herre
S - 4XL
949,00 kr
Stormtech CXV-2 - Herre
S - 5XL
899,00 kr
Stormtech HPX-1 - Herre
S - 3XL
1.749,00 kr

Golftøj til herre - golfpoloer, golfjakker, golfveste og golfbukser

Velkommen til OnlineOutwear. Her på siden finder du et stort udvalg af golftøj til herre. Her på siden kan du både købe golfpoloer til herre, golfjakker til herre, golfveste til herre og golfbukser til herre. Alle vores produkter kommer fra det canadiske mærke Stormtech. Stormtech er kendetegnet ved at levere produkter af høj kvalitet og med innovative detaljer. Køb dit golftøj her – du vil ikke blive skuffet.

Golftøj fra Stormtech – høj canadisk kvalitet

Vores golftøj er produceret og udviklet af canadiske Stormtech. Stormtech er specialiseret i levere tøj af høj kvalitet. Stormtech, som blev grundlagt i Canada i 1977, er anerkendt i hele Nordamerika, men er stadig forholdsvis nye på det europæiske marked. Det betyder også at prisen for Stormtechs produkter er billig i forhold til kvaliteten. Du kan læse mere om Stormtech her.

Golfpoloer til herre

Det mest klassiske golftøjs produkt er golfpoloen, som er et must for enhver golfspiller. Her på siden forhandler vi golfpoloer til herre i mange varianter. Du kan både få golfpoloer i et klassisk og neutralt design eller golfpoloer til herre i et mere smart og sporty look. Når du skal købe din herre golfpolo er det vigtigt at du går efter en polo der er behagelig at have på og samtidig skal den være bevægelig. Mange af vores golfpoloer har en lille smule spandex i stoffet, som er med til at gøre dem ekstra bevægelige – se blandt andet denne golfpolo. Du kan også købe din herre golfpolo i store størrelser her på siden, flere af produkterne går op til størrelse 5XL.

Golfjakker til herre

Når man dyrker golf som sport her i Danmark, så spiller vejret en stor rolle i forhold til hvornår man kan komme ud på golfbanen. Det er derfor vigtigt at have det rigtige overtøj, så man så vidt muligt ikke bliver generet af koldt, blæsende og omskiftligt vejr. Her hos OnlineOutwear kan du købe flere forskellige golfjakker til herre. En golfjakke skal både være regntæt så du kan spille i regnvejr uden at blive våd, men den skal samtidig være åndbar så du kan komme af med fugt og varme. De herrer golfjakker vi forhandler her på siden er alle 100% vandtætte og er samtidig åndbarer. Se blandt andet denne lækre golfjakke til herre. Vores golfjakker fås også i store størrelser, du kan således købe din herre golfjakke i størrelser helt op til 5XL her på siden.

Golfbukser til herre

Her på siden kan du også købe dig et par lækre golfbukser til herre. Disse golfbukser er både vandtætte og åndbarer, således at du ikke bliver generet af en regnbyge ude på golfbanen. Golfbukserne har praktiske lommer til dine værdigenstande. Der er desuden ventilation i siden af golfbukserne så du kan holde dig frisk. Vores herre golfbukser fås også i store størrelser.

Golf vest til herre

I forårs- og efterårsmånederne kan der være dage, hvor det er for koldt uden en jakke, men for varmt med en golfjakke. Her vil det være oplagt at benytte sig af en golfvest. Her på siden kan du købe flere forskellige smarte herre golfveste, så du kan være godt klædt på i foråret og efteråret. Vores golfveste til herre kommer i flere forskellige designs, men fælles er at de alle har praktiske detaljer – blandt andet gode lommer. Du kan også købe herre golfveste i store størrelser, helt op til 5XL. Se blandt andet vores helt nye vest her.

Smart, praktisk og innovativt golftøj

Stormtech, som er producenten bag vores golftøj, er kendt for at være meget innovative i deres udvikling af tøj, dette gælder også deres golftøj. Blandt andet er Stormtechs golfpoloer lavet med en teknologi der hedder H2X-DRY, som gør at poloerne er ekstra åndbare og hurtigtørrende. De fleste af vores golfpoloer kommer også med en anden smart teknologi – UVR. Golfpoloerne med denne teknologi har indbygget et UV-afvisende materiale i stoffet. Det betyder at golfpoloerne ikke bliver afbleget af solens skadelige stråler og at solens stråler ikke kommer i gennem stoffet og skader din hud. Du kan læse mere om de forskellige teknologier inde under de forskellige golftøjs produkter.

Golftøj i store størrelser til herre

Golftøjet her på siden kommer i store størrelser, så alle kan købe det golftøj de ønsker sig og komme ud på banen. Vores mindste størrelser går til 3XL og vores største helt op til 5XL. VI har her på siden golfpoloer til herre i store størrelser, golfjakker til herre i store størrelser, golfveste til herre i store størrelser og golfbukser til herre i store størrelser. Tag et kig rundt, der er helt sikkert også noget for dig.

Køb dit golftøj hos OnlineOutwear og få hurtig hjælp

Vi håber at du er blevet inspireret til at købe dit næste sæt golftøj her hos OnlineOutwear. Vi sidder klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål, og kan hjælpe dig med at finde lige netop det golftøj du søger. Skriv endelig en mail til os her, hvis du har spørgsmål, så svarer vi tilbage med det samme.

Gå til forsiden