Køb golftøj af høj kvalitet og bliv golfklar til foråret

Endelig begynder dagene at blive længere og lunere, og vi kan begynde at forberede os på den kommende golfsæson. Alle sande golfentusiaster kender til længslen efter at skue ud over de uendelige grønne græsmarker og svinge golfkøllen for derefter at se bolden svæve ud mod horisonten. Og nu skal vi heldigvis ikke vente meget længere. Nu lader vejret os igen snart begive os ud på græsset.

GOLFTØJ

Gå til herre

GOLFTØJ

Gå til dame

Bliv klar til golfsæsonen med smart og praktisk golftøj fra Stormtech

Golftøj til hele sæsonen

 

Her hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækkert golftøj i særlig høj kvalitet. Dit golftøj skal kunne holde til meget forskelligt vejr og vind, så det er vigtigt at dit golftøj lever op til alle de krav du måtte have på dette område. Al vores golftøj kommer fra det canadiske outdoor mærke Stormtech, hvilket garanterer høj kvalitet, de nyeste teknikker, gennemtænkte funktioner og et lækkert design. Stormtech er meget anerkendt i Nordamerika, men stadig en ny spiller på det danske marked. Så hvorfor ikke ride med på forårets Stormtech-bølge og prøv noget af det lækre golftøj fra Stormtech, som fås til både herre og dame. Køb det online her hos OnlineOutwear.dk.

 

Polotrøjer til golf og til hverdag

En klassiker i dit golftøj-sortiment er polotrøjen. Og kan man i virkeligheden have for mange? Næppe. Hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af smarte polotrøjer og -shirts i alverdens forskellige farver, materialer og mønstrer, og alle af høj kvalitet. Alle vores poloer er lavet i et UV-afvisende materiale, som både sikrer tøjets holdbarhed, men også beskytter din hud fra solskader. Se f.eks. Stormtech XSP-1, som er en super lækker polotrøje, der passer på din hud i sommerens stærke sol.

Flere af vores polotrøjer er også lavet med Stormtechs egen H2X-DRY teknologi, hvilken gør at polotrøjen let kommer af med fugt og varme, dette øger din komfort under golfspillet. Se f.eks. Stormtech GPQ-2, som har særlig god åndbarhed og komfort, og som også fås I mange flotte farver og et lækkert design - både til herre og dame.

Find din favorit blandt vores store udvalg af golfpoloer og andet lækkert golftøj lige her.

 

Andre kunder så også:

Stormtech XSP-1 - Herre
S - 5XL
849,00 kr
Stormtech GPQ-2 - Herre
S - 5XL
449,00 kr
Stormtech XSP-1 - Dame
XS - 2XL
849,00 kr
Stormtech ETX-1 - Dame
XS - 2XL
499,00 kr