Golftøj

Stort udvalg af kvalitets golftøj på tilbud! Vores golftøjs sortiment omfatter et stort udvalg af canadisk kvalitets golftøj, så som golfpoloshirts, golfveste, golfjakker!

GOLFTØJ

Gå til herre

GOLFTØJ

Gå til dame

Golftøj til herre

Stormtech XSP-1 - Herre
S - 5XL
849,00 kr
Stormtech GPQ-2 - Herre
S - 5XL
449,00 kr
Stormtech ETX-1 - Herre
S - 5XL
499,00 kr
Stormtech OPX-1 - Herre
S - 5XL

649,00 kr

584,00 kr

10%

Golftøj til dame

Stormtech XSP-1 - Dame
XS - 2XL
849,00 kr
Stormtech ETX-1 - Dame
XS - 2XL
499,00 kr
Stormtech GPQ-2 - Dame
XS - 2XL
449,00 kr
Stormtech GTP-2 - Dame
XS - 2XL
525,00 kr

Golftøj til alt slags vejr

Velkommen til OnlineOutwear, her på siden finder du et stort udvalg golftøj, som vil sørger for at du bliver godt klædt på til alt slags vejr. Der stilles mindst lige så store krav til påklædning i golf, som i andre sportsgrene, og det er vigtigt for din golfoplevelse at du har det rigtige tøj. Golftøj skal være behageligt og let at have på, og det må ikke forhindre dig i at udføre dit sving optimalt. Samtidig er det vigtigt, at dit golftøj er praktisk og holder dig varm og tør foruden at det skal kunne blokerer for kold vind når du er ude på banen. Hos OnlineOutwear kan du finde golftøj, som opfylder alle disse krav og mere til! Vi har golftøjet du skal bruge både til de kolde måneder og til de varme sommer måneder. Vi tilbyder et stort udvalg af smart, praktisk og funktionelt golftøj til både herre og dame. Du kan se vores golftøj til herre her, eller vores udvalg af golftøj til kvinder her.

Alt vores golftøj er af mærket Stormtech, som er kendetegnet ved høj kvalitet, de nyeste teknikker, gennemtænkte funktioner, innovative detaljer og design. Kvalitetsmærket er fra Canada og yderst anerkendt og populært i Nordamerika – men stadig nyt i her Europa. Stormtech gør meget ud af at udvikle deres egne teknologier og deres golftøj bære præg deraf. Du kan læse mere om Stormtech her eller besøge Stormtech egen hjemmeside her.

Vores golftøjs sortiment

Hos OnlineOutwear tilbyder vi et bredt udvalg af golftøj. Vi kan tilbyde dig mange forskellige poloer, windbreakers, softshells, golf veste og overtræksbukser. Produkterne er af høj canadisk kvalitet og har praktiske detaljer. Du kan se hele sortimentet til herre her, eller her for hele sortimentet til kvinder. Nedenfor er en kort beskrivelse af de produkttyper vi forhandler her på siden.

Golf poloer i mange varianter

Golf polen er den mest klassiske bestanddel i et golftøjs sæt, og er et must for enhver golfspiller. Vores golf poloer er designet til sommeren eller de varme forårs- og efterårsdage. Alle Stormtechs golfpoloer er lavet i et UV-afvisende materiale, som sikre at stoffer ikke bliver afbleget, men som også sikre din hud mod solens skadelige stråler. En anden af Stormtechs teknologier, H2X-DRY, gør at golfpoloerne er hurtige til at komme af med fugt og varme, hvilket er med til at øge din komfort. Samtidig består en del golfpoloernes stof af spandex, hvilket er med til at gøre dem mere fleksible og sikre dig større mobilitet så du kan slå dine golfslag. Se blandt andet denne lækre golfpolo eller denne golfpolo i et frisk design.

Vand- og vindtætte jakker til golf

Vejret spiller som bekendt meget ind på dine muligheder for at komme ud og spille golf. Men med den rigtige påklædning kan dine muligheder for at komme ud på golfbanen kraftigt forbedres. I den forbindelse er det vigtigt at have en god golfjakke, som både er regntæt og vindtæt. Alle de golf jakker du finder her på siden er vand- og vindtætte. Se blandt andet denne golf jakke som går op til størrelse 5XL, eller denne vandtætte jakke.

Golfveste med stor mobilitet

De dage, hvor det er for varmt med en egentlig jakke, men stadig for koldt til at undvære overtøjet, er en golfvest et godt alternativ. Golfvestene giver dig større mobilitet end en jakke, og det er at fortrække. Her på siden har vi både softshell veste, men også veste i dun og veste lavet i fleece – så der er noget til enhver situation og smag.

Vandtætte golfbukser

I regnvejrs dage eller kolde og blæsende dage kan det nødvendigt med et par gode golfbukser. Stormtechs golfbukser er 100% vand- og vindtætte og vil kunne holde dig varm og tør. Du vil derfor kunne spille golf i alt slags vejr. Du kan se vores golfbukser her

Kundernes favoritter – Golfjakke med gode egenskaber

Kundernes yndlingsprodukt inden for golftøj er denne superlækre golfjakke fra Stormtech, som har fantastiske åndbare og vandtætte egenskaber. Jakken kan klare et vandsøjletryk på op til 10.000mm, hvilket vil sige at den vil kunne holde dig tør i enhver regnbyge. Samtidig har golfjakken en åndbarhed på 10.000g/m2/24t, hvilket gør den ekstrem åndbar. Du vil derfor hurtigt komme af med fugt og varme, hvilket er en fordel når man skal være aktiv ude på golfbanen. Golfjakken fås i et smart design og kommer i størrelser op til 3XL. Stoffet er strækbart, således at du får stor mobilitet og bevægelsesfrihed. Golfjakken kan sagtens bruges om sommeren, da den ikke holder på varmen, men også om vinteren, hvis du har en varm trøje på inden under. Golfjakken har desuden praktiske lommer, så du kan opbevare dine værdigenstande mens du er ude på golfbanen. Se kundernes favorit i herre udgave her eller i dame udgaven her. Du kan se en præsentations video af produktet ved at gå ind på de ovenstående links.

Vores golftøj fås også til store mænd og kvinder

Alt golftøj fås i store størrelser til store mænd og kvinder. Golftøjet kan købes i størrelserne fra S til XXXXXL. Canadiske størrelser er pr. definition større end europæiske, hvilket også gør Stormtech golftøj velegnede til store mænd og kvinder. Så vi har helt sikkert golftøj i din størrelse. Stormtech er generelt kendt for at deres tøj er komfortabelt og let at have på. Dette er en fordel når man skal på golfbanen, hvor netop mobiliteten er afgørende. Du kan blandt andet se denne golfpolo som går op til størrelse 5XL. Vi har både golfpoloer i store størrelser, golfjakker i store størrelser, golfveste i store størrelser og golfbukser i store størrelser.

Fornuftige priser og fri fragt

Alle vores golftøjs produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved køb over 1.000 kr.!

Har du spørgsmål eller brug for vejledning - vi er her for at hjælpe dig

Vi håber at du er blevet inspireret til hvilket golftøj du skal købe, så du kan blive godt klædt på næste gang du skal på golfbanen. Hvis du skulle være i tvivl eller have spørgsmål til konkrete produkter, er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Du kan komme til vores kontaktside ved at trykke her