Golfjakker til al slags vejr - til herre og dame

Er du en ægte golfentusiast kan du sandsynligvis ikke nøjes med at spille golf når solen skinner fra en skyfri himmel og vinden står stille. Det snurrer sikkert af spænding og glæde for at komme ud på de smukke grønne plæner så snart tiden er til det. Så hvorfor ikke anskaffe dig en ordentlig golfjakke, så vejret kun spiller en meget lille rolle når du planlægger endnu en dag i klubben.

Her hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækkert golftøj til både mænd og kvinder og til alle størrelser. Se vores mange forskellige golfjakker lige her.

 Golfjakker til både herre og dame

Find den rette golfjakke

En god golfjakke skal kunne holde til lidt af hvert, særligt når det kommer til det omskiftelige vejr vi har i Danmark. Du skal derfor have følgende tre essentielle egenskaber in mente når du skal ud og erhverve dig en god golfjakke:

-   Vindtæthed

-   Åndbarhed

-   Komfort

Det er vigtigt at jakken er vindtæt, da golfbaner som oftest er lig med store åbne vidder, hvor vinden rigtig kan tage fat. Banerne er naturligvis ofte skærmet lidt af med store træer, da det kan være svært at lave hole-in-one i direkte modvind med orkanstyrke, men trods det kan man ikke undgå at en dag på greenen sagtens kan være en blæsende en af slagsen. Sørg derfor at have en jakke som er vindtæt, da det hjælper med at holde kroppen varm. Her kan vi anbefale Stormtech XG-2, som er en 100% vindtæt jakke og samtidig en af vores topmodeller.

GOLFTØJ

Gå til herre

GOLFTØJ

Gå til dame

Åndbarhed er også en yderst vigtig egenskab ved en god golfjakke. Det er ikke til at komme uden om, at man hurtigt får varmen efter et par golfslag og særligt på gåturene rundt på banen. Så sørg for at din nye golfjakke har god åndbarhed, så kroppens varme kan blive transporteret væk fra kroppen og du derfor undgår at blive kold og klam inde under jakken.

Komfort er naturligvis også en vigtig egenskab ved din golfjakke. Du har brug for at kunne bevæge kroppen, få et godt sving i armene og generelt føle dig godt tilpas når du spiller golf. Anskaf dig derfor en golfjakke i et blødt og smidigt materiale, hvor du sikrer dig god bevægelighed hele dagen. Her kan vi anbefale Stormtech HSL-2, som er en jakker med yderst høj komfort.

En god softshelljakke er et godt eksempel på en jakke som lever op til alle de krav du bør have til din nye golfjakke. Materialet er særdeles åndbart og vindtæt, og samtidig er jakkerne af en blød og smidig kvalitet, som giver god bevægelighed og komfort. Hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækre softshelljakker, alle fra det Canadiske outdoormærke Stormtech, hvilket sikrer dig en jakke i aldeles høj kvalitet. Se det store udvalg af softshelljakker til både herrer og damer lige her.

Andre kunder så også:

 

Stormtech XSP-1 - Herre
S - 5XL
849,00 kr
Stormtech GPQ-2 - Herre
S - 5XL
449,00 kr
Stormtech XSP-1 - Dame
XS - 2XL
849,00 kr
Stormtech ETX-1 - Dame
XS - 2XL
499,00 kr