Stormtech EB-3 - Herre

1.799,00 kr

Foret vinterjakker i canadisk kvalitet - Sort/Rød

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Ski- og vinterjakke – Stormtech EB-3


Varm, let og åndbar vinterjakke som også er perfekt at tage med på skituren. Jakken er lavet i et 100% vandtæt materiale, hvor både syninger og front-lynlåsen også er vandtætte. Dermed er du sikret en vandtæt jakke, hvad enten du er ude i regn eller sne. Den lette jakke har en høj åndbarhed, så sveden kan trænge ud af jakken, når du suser ned af pisterne. Jakken har flere forskellige lommer, så der er plads til både liftkort og andre værdigenstande. Bunden af jakken kan strammes ind ved hjælp af en elastiksnor, og jakken er ligeledes justerbar i både hætten og ved håndleddene, så pasformen bliver perfekt.


Materiale
Skijakken er lavet af 100% polyester og er foret med polyester polyfyld, som kan holde til temperaturer mellem minus 10 og plus 10 grader. 


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakkens syninger og lynlåsen er tapede, som sammen med et søjletryk på 8.000 mm sikrer, at jakken er 100% vandtæt. Med sin vindtæthed og åndbarhed på 3.000 g/m er det en optimal ski- og/eller vinterjakke, som kan bruges til udendørsaktiviteter.


Detaljer
Jakken har en hætte, som kan justeres, så den sidder helt tæt til, og desuden kan den tages af og på efter behov. Velcroen ved hvert håndled sørger for, at vinden heller ikke kan komme ind her. Desuden har jakken en høj krave, så også hagen er fuldt beskyttet. Dermed er der stor beskyttelse og ly mod vind og vejr til hele kroppen. Jakken er let og har en stor fleksibilitet, så der er rig mulighed for at bevæge sig i den.


Se dame udgaven her

Foret vinterjakker i canadisk kvalitet - Sort/Rød

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja