Fleece - fleecetrøjer & fleecejakker

Stort udvalg af fleece » både fleecetrøjer og fleecebluser. En fleece er både oplagt som mellemlag under skijakken eller som en let jakke i foråret og efteråret.

FLEECE

Gå til herre

FLEECE

Gå til dame

Fleece til herre

Stormtech VFP-1 - Herre
S - 3XL
349,00 kr
Stormtech VFJ-2 - Herre
S - 5XL
699,00 kr
Stormtech FSJ-1 - Herre
S - 3XL
749,00 kr
Stormtech SFJ-2 - Herre
S - 3XL

1.099,00 kr

989,00 kr

10%

Fleece til dame

Stormtech SFJ-2 - Dame
XS - 2XL

1.099,00 kr

989,00 kr

10%
Stormtech VFP-1 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr
Stormtech VFJ-2 - Dame
XS - 2XL
699,00 kr
Stormtech FSJ-1 - Dame
XS - 2XL
749,00 kr

Fleece » Fleecetrøje og fleecejakke i høj canadisk kvalitet til herre og dame

Fleecen er velkendt som udendørsbeklædning og kan bruges til alverdens formål. Fleecens klare styrker er, at den er varmeisolerende, blød og let med høj åndbarhed. Disse fordele gør fleecen yderst velegnet som mellemlag under skijakken eller en softshell, da den høje åndbarhed medfører gode svedtransporterende egenskaber ved hurtigt at flytte sved til overfladen, hvor det fordamper. Det bløde og lette stof gør fleece jakken behagelig at bære. Derudover er den nem at vedligeholde og vaske.

Hos OnlineOutwear.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af smarte, praktiske og funktionelle fleece til både herre og dame. Alle fleece er af mærket Stormtech, som er kendetegnet ved høj kvalitet, de nyeste teknikker, gennemtænkte funktioner, innovative detaljer og design. Kvalitetsmærket er fra Canada og yderst anerkendt og populært i Nordamerika – men stadig nyt på det europæiske marked. Vores fleece er ideelle til både efteråret og foråret.

Fleece jakkerne er praktiske med mange gode detaljer af høj canadisk kvalitet. Alle produkter vindtætte med høj åndbarhed og har mange har gode vandtætte egenskaber. Fleecen er varmeisolerende og ideel som mellemlag under ydrejakken – både til skiferien og aktivt brug, men også bare som hverdagsbeklædning. 

Fleece i store størrelser både til mænd og kvinder

Alle fleece fås i store størrelser til store mænd og kvinder. Fleece jakkerne kan købes i størrelserne fra S til XXXXL. Canadiske størrelser er pr. definition større end europæiske, hvilket også gør Stormtech fleece velegnede til store mænd og kvinder.

Kundernes favoritter - Fleece

Kundernes absolutte favorit er den superlækre, high-performance fleece Stormtech FSJ-1. Fleecen er smart med flotte detaljer og samtidig varm og praktisk. Ideel til vejrforholdene mellem sommer og vinter og holder dig tør i regnbyger.

I den billigere ende af fleece-skalaen er kundernes yndlings den bløde, lette og lækre Stormtech GRF-1. Letheden og den behagelige overflade gør fleecen yderst velegnet som mellemlag under skijakken til skituren, som sikre at du holder varmen i koldere områder.

Fornuftige priser og fri fragt

Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved køb over 1.000 kr.!