Fleece til foråret – Din bedste ven når vejret skifter

En god fleece er et must-have når vejret skifter fra den kolde vinter til den varme sommer. En fleecejakke eller -trøje er en uundværlig klassiker med et væld af gode egenskaber til forårssæsonen. En god fleece er god til det aktive menneske, til udendørsmennesket og til den gængse hverdag. En fleecetrøje er et godt all around produkt, som kan opfylde de fleste behov. Se vores store udvalg af lækre kvalitets fleecetrøjer og -jakker fra det canadiske mærke Stormtech til her.

Der er et utal af gode grunde til hvorfor du bør anskaffe dig en lækker fleece hurtigst muligt. Vi har listet nogen af dem op herunder.

FLEECE

Gå til herre

FLEECE

Gå til dame

Hvorfor skal jeg købe en fleece?

Fleecen har mange gode egenskaber, som er særligt gavnlige for dig som elsker at færdes i naturen. Hvad end du vandrer i fugtige skove, besøger solrige sletter eller begiver dig op på kolde bjergtinder, så kan fleecen klare mosten. Herunder ser du en liste over fleecens mest geniale egenskaber:

1) Varmeisolerende: Fleecen er varmeisolerende og derfor det perfekte valg som mellemlag, når du begiver dig på tur på en kold dag. Se f.eks. nærmere på Stormtech CXF-2, med gennemgående lynlås og stormflap på indersiden af lynlåsen, som forhindrer kold luft i at trænge igennem. Fleecejakken fås også til damer her.

 

2) Høj åndbarhed og er svedtransporterende materiale: Fleecematerialet sørger for at transportere sveden væk fra kroppen så du undgår at blive kold og fugtig, når du er aktiv.

 

3) Fleece er et hurtigtørrende materiale.

 

4) Letvægts materiale: Fleece er et let materiale, se f.eks. fleeceblusen Stormtech VFP-1. Dette er en robust fleece, som stadig er let. Så du får meget varme og beskyttelse uden at skulle bekymre dig om vægten.

 

5) Taknemmeligt materiale: Fleece er et materiale der et let at holde ved lige. En god fleece kan derfor holde til det meste og holder sig pæn trods utallige ture i vaskemaskinen.

 

Ønsker du endnu mere ventilation og bevægelsesfrihed er en fleecevest også et fremragende alternativ. En fleecevest er særlig god hvis du ønsker større bevægelsesfrihed til armene, f.eks. når du sejler, cykler eller klatrer. Vesten er også et godt alternativ, hvis du er en meget varm person, vesten holder nemlig de vigtigste organer i kroppen varme, samtidig med at du kan holde kroppen kølig ved at have mere luft til armene. Stormtech CXV-2 er en strikket fleecevest som lever op til alle praktiske- såvel som komfortkrav du må have til en fleece.

Stormtech VFP-1 - Herre
S - 3XL
349,00 kr
Stormtech VFJ-2 - Herre
S - 5XL
699,00 kr
Stormtech SFJ-2 - Dame
XS - 2XL

1.099,00 kr

989,00 kr

10%
Stormtech VFP-1 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr