Fitnesstøj til mænd og kvinder i alle størrelser

Skyd det nye år i gang med et nyt og lækkert sæt fitnesstøj fra OnlineOutwears webshop. Her hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af smart fitnesstøj til både mænd og kvinder i alle størrelser. Vores Fitnesstøj er fra det Canadiske mærke Stormtech, som er særlig kendt for deres høje kvalitet. Stormtech er allerede et anerkendt brand i Nordamerika, men hos OnlineOutwear er vi så heldige at kunne forhandle det populære mærke på dansk jord som nogle af de første. Se vores store udvalg af fitnesstøj lige her.

 

Hvordan finder jeg det rette fitnesstøj?

Der er et væld af forskellige mærker, kvaliteter, materialer, former og farver når det kommer til fitnesstøj. Og der er mange forskellige præferencer og gode råd, så det kan være svært at finde ud af, hvad du helt præcis skal gå efter, når du skal vælge et sæt fitnesstøj, som sætter skub i din træning. For at hjælpe dig lidt på vej har vi derfor listet 3 punkter op herunder, som du i hvert fald skal være opmærksom på når du skal købe et nyt sæt fitnesstøj.

Strækbart: Det er vigtigt at du kan bevæge dig frit og behageligt i dit fitnesstøj. Du skal kunne komme helt ned i den dybe squat og strække dig helt ud i forskellige udstrækningsøvelser, uden at føle dig hæmmet eller besværet af dit fitnesstøj. Køb derfor dit fitnesstøj i et strækbart materiale, som kan følge alle dine bevægelser under din træning. Stormtech har tilføjet spandex i mange af deres produkter, hvilket sikrer en større fleksibilitet i stoffet og dermed en større bevægelsesfrihed.

Svedtransporterende: Du skal svede igennem når du træner, og det skal dit fitnesstøj naturligvis kunne håndtere. Dit nye fitnesstøj skal derfor være svedtransporterende. Det meste af Stormtechs fitnesstøj er designet med H2X-DRY, som er et særligt materiale baseret på en permanent fugtighedsregulerende teknologi, som er indbygget i fitnesstøjets stof. Materialet er dermed mester i at transportere fugt og sved væk fra kroppen, så din hud og kropstemperatur bliver beskyttet under og efter din træning. Se f.eks Stormtech SAP100, som er et par super lækre træningsshorts med den indbyggede H2X-DRY teknologi.

Den rette størrelse – god bevægelighed: Lad nu vær med at købe for stramt og for småt fitnesstøj, du skal kunne bevæge dig frit og have det rart, uden at føle dig som en rullepølse i en for stram T-shirt. Hos OnlineOutwear har vi fitnesstøj i alle størrelser, lige fra XS til 5XL. Så her er der ingen undskyldninger, du kan sagtens finde et lækkert sæt fitnesstøj som er dejligt og rart at have på, uanset din størrelse. Se f.eks Stormtech SAT400, hvilket er en smart fitness T-shirt, som fås til både damer og herre, og i alle størrelser fra XS til 5XL.