Fitness tøj

Velkommen til OnlineOutwear.dk's side med fitness tøj - her på shoppen forhandles et stort udvalg af billigt kvalitets fitness tøj! Alt lige fra t-shirts og tights til træningsjakker!

FITNESS TØJ

Gå til herre

FITNESS TØJ

Gå til dame

Fitness tøj til herre

Stormtech SNT-1 - Herre
S - 5XL
399,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL

349,00 kr

314,00 kr

10%
Stormtech SAT020 - Herre
S - 3XL
299,00 kr
Stormtech SAT400 - Herre
S - 5XL
375,00 kr

Fitness tøj til dame

Stormtech SAT038 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr
Stormtech SAT400 - Dame
XS - 2XL
375,00 kr
Stormtech SAT035 - Dame
XS - 2XL
299,00 kr

Fitnesstøj » Stort udvalg af fitness tøj

Velkommen til OnlineOutwear! Her forhandler vi et stort udvalg af forskelligt tøj du kan bruge til indendørs trænings og i fitnesscenteret. Vi forhandler alt fra trænings t-shirts, løbe t-shirts, trænings trøjer, trænings jakker, tanktops, trænings bukser, tights og trænings fleece. Du kan se hele udvalget af herre produkterne her, eller hele udvalgt af dame produkterne her.

Fitness tøj – canadiske kvalitet

Hovedparten af vores fitnesstøj er af det canadiske mærke Stormtech. Stormtech er et anerkendt mærke i Nord Amerika og er særligt kendt for at levere innovative produkter i høj kvalitet. Stormtech har eksisteret siden 1977, men de er først nu ved at indtage det europæiske marked. Stormtech skiller sig også ud ved at gøre meget ud af at forske og udvikle deres egne teknologier. Disse teknologier er med til at sikre dig at produkterne performer på aller højeste niveau. Du kan læse mere om en enkelte produkters specifikke teknologier under fanen ”teknologi”, som du finder i menubjælken, inde på de enkelte produktsider. Se blandt andet denne smarte t-shirt til fitness, eller denne lækre træningsjakke til fitness. Hvis du er interesseret i at læse mere om Stormtech kan du finde mere information her, eller du kan besøge Stormtech egen hjemmeside her.
Et af de andre mærker vores fitness tøj kommer i er tyske James and Nicholson (J&N). Disse produkter ligger i en prisklasse under Stormtechs produkter, men kvaliteten fejler ikke noget. James and Nocholsons produkter er til dig som måske lige er startet på træning eller fitness, hvor Stormtechs produkter er til den mere erfarne trænings udøver.

Vores sortiment af fitness tøj – og hvad du skal gå efter

Når man træner, udøver fitness eller i det hele taget er fysisk aktiv, er det vigtigt at man har det rigtige tøj på, så ens beklædning ikke kommer til at hæmme ens præstation eller ens lyst til at træne. Her hos OnlineOutwear har vi lige netop de beklædningsgenstande du skal bruge for at kunne yde optimalt under din træning i fitnesscenteret. Nedenfor vil du blive præsenteret for nogle af de forskellige produkter vi kan tilbyde dig og hvad du skal være opmærksom på når du vælger dit fitness tøj.» 

Når man skal træne og være aktiv er det vigtig at have den rigtige t-shirt, specielt når man kommer til at svede og presse sig selv. Det skal ikke være tøjet der for en til at miste pusten, tværtimod skal din trænings t-shirt være med til at få dig til at præstere dit maksimale. T-shirten vil som udgangspunkt sidde direkte ind på din hud, og det er derfor vigtigt at der ikke er syninger eller mærker der genere huden. Det er også vigtigt at trænings t-shirtens stof er lavet i et blødt og behageligt materiale. Stormtechs t-shirts kommer alle med en speciel udviklet teknologi – H2X-DRY – som er designet til hurtigt at transportere sved og fugt væk fra kroppen. …

Strækbart fitness tøj med høj bevægelighed

Hvis du skal dyrke sport eller aktiviteter, er det vigtigt at du har mulighed for at bevæge dig frit, så du ikke bliver begrænset af din påklædning. Mange af vores produkter er derfor strækbare, for at give dig den bedst mulige bevægelighed. Stormtech har derfor valgt, at komme spandex i mange af deres produkter, så du kan bevæge dig endnu mere frit.

Svedtransporterende fitness tøj

Hvis du dyrker hård fysisk aktivitet, er det vigtigt at kroppen kan komme af med sved og fugt. Det er derfor utroligt vigtigt, at du vælger noget svedtransporterende træningstøj og fitnesstøj, så kroppen hele tiden forbliver så tør så muligt og du ikke skal følge dig begrænset af varmen.

UV-beskyttet træningstøj og fitness tøj – hvad er det?

Langt de fleste af vores trænings og fitness t-shirter, har en indbygget uv teknologi, der gør at stoffet ikke bliver bleget af sollys. Du kan derfor både bruge produktet indendørs og udendørs, uden at det vil skifte farve.

Hvordan skal man klæde sig på til træning og fitness?

For at få det optimale ud af din træning er det vigtigt at du har den rigtige beklædning på, specielt når man skal være fysisk aktiv og presse sig selv til det yderste. Nedenfor vil vi gennemgå den mest optimale kombination af trænings-/fitnesstøj du skal gå efter.

Fitnessjakker, fitness t-shirts, fitnesstøj i store størrelser

Her hos OnlineOutwear har vi også fitnesstøj og trænings tøj til store mænd og store kvinder. Mange af Stormtechs produkter går op til størrelser 5XL. Det skal også siges at i og med at Stormtech er et canadisk mærke så er deres produkter større end danske størrelser. En størrelse 5XL svarer derfor næsten til en dansk størrelse 6XL. Huks at tjekke vores størrelses guide, som du finder under de enkelte produkter, for at finde ud af hvilken størrelse dit fitnesstøj skal være i. Vi har følgende fitness tøj til dig: Trænings t-shirts i store størrelser, løbe t-shirts i store størrelser, trænings trøjer i store størrelser, tights i store størrelser, træningsbukser i store størrelser og træningsjakker i store størrelser.

Har du svært ved at finde det rigtige fitness tøj – kontakt os!

Vi gør en stor indsat for at du som kunde skal føle dig godt tilpas på vores shop. Hvis du har spørgsmål må du endelig kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for vejledning i præcis hvilket fitness tøj du skal vælge, kan vi helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Du kan kontakte os ved at klikke her.

Gå til forsiden