Stormtech XJ-2 - Dame

1.999,00 kr

Navy - Jakke til efterårs- og vinter sæsonen af høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Skaljakke - Stormtech XJ-2 W


Særdeles lækker efterårs- og vinterjakke til de kølige dage, i høj kvalitet. Produktet er udviklet af canadiske Stormtech og fyldt med gode detaljer. Jakken egner sig godt dagligt fritidsbrug, men er også velegnet til skiferien. Går turen til f.eks. Norge, så anbefales det, at man bruger en fleece som mellemlag. Her kan vi anbefale denne lækre fleecejakke. Jakken er designet til at fungere optimalt i temperaturer mellem 0 og -15 grader.


Materiale
Yderdelen består af en 100% polyester shell. Softshell jakken er foret med en 100% polyester microfleece med vandtæt membran.

Vægt
Softshell jakken vejer 280g/m2.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Softshell jakken er vindtæt og kan desuden tåle et meget højt vandsøjletryk på 8.000 mm, hvilket betyder at den holder dig tør i enhver regnbyge. Derudover er jakken åndbar – med en åndbarhed på 3.000g/m2/24t. XJ-2 W afviser altså alt vind og vand og holder dig tør i alt salgs vejr!

Detaljer
XJ-2 W er funktionel og har mange gode detaljer. Alle udvendige sømme er tapede, så vand ikke trænger ind gennem jakken. De laserskårede velcrobånd på ærmerne er justerbare, så de kan tilpasses dit behov. Hætten kan justeres og er desuden aftagelig. Oprejst krave. Lommer på bryst, overarm og i sider – alle med tapede vandtætte lynlåse. Brystlomme har tilmed indbygget plads til din musikafspiller, samt udgang til høretelefoner. Stormflap bag lynlåsen på fronten, som holder vinden ude.
OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt


Se herre udgaven Stormtech XJ-2 her!

Navy - Jakke til efterårs- og vinter sæsonen af høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind