Stormtech HSJ-1 - Herre

1.075,00 kr

Rød - Praktisk herre efterårsjakke jakke, i rød, navy og sort

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Efterårsjakke - Stormtech HSJ-1


Jakken har mange praktiske funktioner og er oplagt at bruge som en hverdagsjakke. Produktet er designet til at fungere bedst i temperaturer mellem -5 og +15 grader, dette er altså en jakke der henvender sig til foråret og efteråret. HSJ-1 fås i tre forskellige farver og går fra størrelse Small til 3XL. 

Materiale
Produktet er lavet af 92% polyester og 8% spandex. Det at jakkens materiale indeholder spandex er med til at gøre den fleksibel, hvorfor jakken er let at bevæge sig i. Jakken er foret med 100% polyester micro fleece, som er med til at øge komforten når man har jakken på. 

Vægt
Jakken vejer 340g/m2. 

Åndbar – Vindtæt – Vandafvisende
Softshell jakken er vandafvisende, åndbar og helt endda vindtæt. Stormtech HSJ-1 vil holde dig tør i mindre regnbyger og vil afvise al vind. 

Detaljer
Jakken har mange fine og praktiske detaljer. Softshellen har tapede gennemgående lynlås på fronten, hvilket vil sikre at regnvand ikke kommer igennem lynlåsen. Der er to brystlommer som er oplagt til din iPod eller smartphone, disse lommer har desuden udgang til høretelefoner. Jakken kommer med indbygget hætte. Der er justerbare og smarte laserskårede velcrobånd på ærmerne. Desuden er jakken justerbar med elastiksnor forneden, man kan altså tilpasse jakken efter behov.


Se dame udgaven Stormtech HSJ-1 W her!

Rød - Praktisk herre efterårsjakke jakke, i rød, navy og sort

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind