Stormtech CXJ-2 - Herre

1.499,00 kr

Rød - Efterårsjakker mænd

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Efterårsjakke - Stormtech CXJ-2


Stormtechs CXJ-2 er en lækker efterårsjakke til mænd. Jakken er designet til at fungere optimalt i temperaturer der ligger mellem -5 og +15 grader. Dette produkt fra canadiske Stormtech har flere praktiske detaljer og egenskaber - blandt andet spandex i ydermaterialet, som gør jakken bevægelig og fleksibel. Jakken fås i fire forskellige farver og går fra størrelse Small til 3XL. 

Materiale
Jakkens yderdelen er lavet af 92% polyester og af 8% spandex. Den er desuden foret med 100% polyester. Jakken er bevægelig og behagelig at have på.

Vægt
Produktet vejer 340 g/m2. Med andre ord vil dette sige, at jakken har en gennemsnitlig vægt for en varm efterårsjakke.

Åndbar – Vindtæt – Vandafvisende
Softshell jakken er vandafvisende, åndbar og samtidig 100% vindtæt. Jakken vil dermed kunne holde dig tør i regnbyger og modstå al vind. 

Detaljer
Jakken har mange fine detaljer. Den er designet med lommer der har tapede sømme, hvilket sikrer højere vandtæthed. Jakken har også en inderlomme.  Produktet er udstyret med justerbare laserskårede velcrobånd på ærmerne. Desuden kan den justeres ind forneden med elastiksnor, og derved tilpasses efter behov. Jakken har derudover oprejst krave.


Se dame udgaven Stormtech CXJ-2 W her!

Rød - Efterårsjakker mænd

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind