Efterårsjakker - praktiske jakker til efterårets ustadige vejr

Efteråret har for alvor taget fat i det danske vejr, hvilket resulterer i, at vi hver eneste dag skal være forberedte på lidt af hvert når vi træder ud ad hoveddøren. Nogle dage skinner solen fra en skyfri himmel, andre dage er det hård vind og temperaturer som nærmer sig nulpunktet og helt tredje dage står den på heldagsregn og kæmpe vandpytter langs kantstenene. Disse varierende vejrforhold stiller store krav til dit overtøj, særligt hvis du bruger meget af din tid udendørs med forskellige aktiviteter.

SOFTSHELL JAKKER

Gå til herre

SOFTSHELL JAKKER

Gå til dame
 

 

Hvordan finder jeg den rette efterårsjakke?

Der er flere forskellige veje at gå når du skal finde den helt rette efterårsjakke som kan holde dig varm og tør gennem efterårsmånederne. Vi hjælper dig lidt på vej med en lille beskrivelse af vores anbefalinger, og hvilke forskellige fordele de forskellige muligheder har. På den måde kan du finde frem til den helt rette praktiske efterårsjakke som matcher dine behov og ønsker.
 

Praktiske efterårsjakker til herre og dame

Softshelljakker til efterårets skiftende vejr

Softshell jakken fungere optimalt som en efterårsjakke. Denne jakke type har høj åndbarhed, er vandafvisende og er vindtæt. Derudover sikrer du dig god komfort og bevægelsesfrihed i en softshelljakke, hvilket også gør, at den er blandt det mest populære valg hos alverdens friluftsmennesker. Her hos OnlineOutwear har vi et stort udvalg af lækre softshelljakker. Se f.eks. denne performance softshell Stormtech XB-2, den er vandtæt, vindtæt og åndbar, hvilket gør den til den optimale jakke året rundt. På de særligt kolde dage kan du blot tilføje en god fleece inden under. Stormtech XB-2 vejer desuden kun 180g/m2 og den er fyldt med lommer og andre praktiske detaljer, så som lynlåse under ærmerne til ventilation.
 
Den eneste ulempe en softshelljakke kan have i det danske efterårsvejr er, at den er vandafvisende, men dog er ikke alle modeller fuldstændig vandtætte, hvilket naturligvis kan være et problem, hvis det står ned i stænger i døgndrift - dertil kan en hardshelljakke eller en god regnjakke være et bedre valg.
 

 

Stormtech XBT-1 - Herre
S - 5XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech XBT-1 - Dame
XS - 2XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja

 

Hardshelljakker til det danske efterår

Hardshellbegrebet dækker over vind-og vandtætbeklædning, der som oftest ikke giver særlig meget varme. En hardshelljakke er ofte også meget slidstærk, naturligvis afhængig af produktets overfladebehandling og kvalitet. Hardshelljakken er til dig som bevæger dig ud i al slags vejr. Du vil gerne holde dig tør i den vildeste monsunregn og hårde stormvinde, og det kan en hardshelljakke hjælpe dig med. En hardshelljakke er et rigtig godt valg til en efterårsjakke til outdoormennesket, og her hos OnlineOutwear har vi flere forskellige produkter inden for denne kategori, blandt andet Stormtech PLJ-1. Stormtech PLJ-1 er egentlig en skijakke, men er også helt optimal til efterårets lumske vejr. Denne jakke er fuldstændig vindtæt, vandtæt og har god holdbarhed, til gengæld er den ikke særlig varm, hvilket ofte kendetegner hardshelljakker, men med en god fleece indenunder, kan du klare dig lunt gennem efteråret – og også snildt den danske vinter. Som et plus kan denne jakke som nævnt også bruges som skijakke på skiferien - du får altså en jakke der kan bruges i mange forskellige forhold. Er du mere til en letvægtsudgave af hardshelljakken kan du også bruge en god regnjakke såsom denne SRX-1, som kun vejer 135g/m2.