Stormtech XJ-2 - Herre

1.999,00 kr

Navy - Herre efterårs- vinter- og forårs softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Skaljakke - Stormtech XJ-2


En efterårs-, forårs- og vinterjakke, som er egnet til fritidsbrug og aktiviteter, men som også er velegnet til skiferien. Går turen til f.eks. Norge, så anbefales det, at man bruger en fleece som mellemlag. Her kan vi anbefale denne lækre fleecejakke. Jakken er designet til temperaturer der ligger mellem 0 og -15 grader.

Materiale
Yderdelen består af en 100% polyester shell. Softshell jakken er foret med en 100% polyester microfleece med vandtæt membran. 

Vægt
Softshell jakken vejer 280g/m2. 

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Softshell jakken er vindtæt og kan desuden tåle et meget højt vandsøjletryk på 8.000 mm, hvilket betyder at den holder dig tør i enhver regnbyge. Derudover er jakken åndbar - åndbarhed på 5.000g/m2/24t. Kort og godt: XJ-2 afviser al vind og vand og holder dig tør i al salgs vejr! 

Detaljer
XJ-2 er funktionel og har mange gode detaljer. Alle udvendige sømme er tapede. Stormflap ned langs lynlåsen på fronten, som holder kold vind ude. De laserskårede velcrobånd på ærmerne er justerbare. Hætten er aftagelig. Oprejst krave. Lommer på bryst, arme og i siderne – alle med tapede vandtætte lynlåse. Brystlomme har tilmed indbygget plads til din iPod samt udgang til dine høretelefoner. 
OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt.

Se dame udgaven Stormtech XJ-2 W her! 

Navy - Herre efterårs- vinter- og forårs softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind