Stormtech BLC-2 - Dame

1.799,00 kr

Charcoal - Lang vind- og vandtæt dame softshell frakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Casual dame frakke - Stormtech BLC-2 W


Denne casual dame frakke, er både vindtæt, vandtæt og åndbar og holder dig tør på regnvejrs dage. Jakken er åndbar, så du på de lunere dage nemmere kan komme af med fugt og varme. Kold luft kan ikke trænge igennem da modellen har en indvendig stormflap som beskytter. Den har også en hagebeskytter og beskytter mod irriteret hud. Dame modellen har lidt ekstra funktioner i forhold til herre modellen. Den har justerbar hætte som kan tages af og på efter behov. Den har også et elastikbånd med hul til tommeltotterne under ærmet, som holder tæt og forhindre den kolde luft at suse op under jakken. Dame modellen er lang, så den bedre holder dig varm. Jakken er oplagt, hvis du skal en tur til vandet, på havnen eller ud og sejle.


Materiale
Jakken består af 97 % Polyester, 3 % spandex sammensat med 100 % Polyester fleece


Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Testet vandtæthed på minimum 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2. og er god til vinterdage med klima på 0 til -15 grader.


Detaljer
Ærmerne har en ekstra elastik kant med plads til tommeltotterne. Lommerne er foret og giver varme på kolde vinter dage. Lynlåsen har en indvendig stormflap til beskyttelse mod kolde vinde. Aftagelig hætte. Hagebeskytter.


SE DEN CASUAL HERRE UDGAVE HER

Charcoal - Lang vind- og vandtæt dame softshell frakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind