Black Friday tilbud - 20% rabat på alle træningsjakker og træningstrøjer

En god træningsjakke eller træningstrøje kan man altid bruge, så hvorfor ikke købe din favorit hjem fra vores store udvalg. D. 24. – 27. november kan du nemlig spare 20% på alle vores træningsjakker og træningstrøjer i anledningen af Black Friday.

Se de mange styles til både mænd og kvinder lige her - træningsjakker og træningstrøjer.

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

Træningstrøjer og træningsjakker i høj kvalitet

Hos OnlineOutwear forhandler vi det Canadiske mærke Stormtech. Disse produkter er lavet i særlig høj kvalitet og udviklet i samarbejde med professionelle sportsudøvere, så du er sikret at få det bedste af det bedste.

Spar 20% på træningsjakker, letvægtsjakker, sportsjakker, træningstrøjer og meget mere

Hos OnlineOutwear finder du et stort udvalg af træningstrøjer og -jakker. Søger du f.eks. en ny løbejakke kan du lige nu spare 20% på Stormtech LWS-2. Det er en let og lækker løbejakke, udstyret med reflekser så du trygt kan begive dig ud på en løbetur i vintermørket. Løbejakken er vandafvisende og kan holde dig tør og varm i temperaturer mellem 5 og 20 grader. Stormtech LWS-2 er en særlig god løbejakke, der er som skabt til det danske vejr. 

En god letvægtsjakke er en nødvendighed, hvis du er et aktivt udendørsmenneske. Sådan en jakke vejer ikke meget i rygsækken, så du kan nemt have den med på tur og dermed være klar til al slags vejr og vind. Stormtech GSX-1 lever op til de krav du måtte have til en letvægtsjakke: den er vandafvisende, den er åndbar og så vejer den kun 85g/m2 - og hvis du køber den til Black Friday kan du oven i købet få den med 20% rabat. Denne letvægtsjakke fås både til herrer og damer, og op til størrelse 5XL.

Særligt om vinteren er det absolut ikke nok med en kortærmet t-shirt under din træning. Invester derfor i en god langærmet træningstrøje, så du undgår at fryse på løbeturen, til fodboldkampen, på sejlturen eller lignende. Stormtech SNT-2 er velegnet til alle former for fysisk aktivitet. Den har et stilrent og lækkert design, samtidig med at den er svedtransporterende og behagelig at have på. Denne træningstrøje fås både til mænd og kvinder, og også i store størrelser.