Spar 20% på dit nye golftøj - Black Friday d. 24. – 27. november

Black Friday er lige rundt om hjørnet. Derfor sætter vi alle vores varer i webshoppen ned med hele 20% d. 24. – 27. november. Du kan blandt andet få fingrene i lækkert golftøj fra Stormtech. Køb det til dig selv eller en du holder af, så er julegaven i hus.

Se vores store udvalgt af golftøj på tilbud lige her.

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

 

Køb golfpoloer, vindtætte jakker, golfbukser og golfjakker med 20% rabat

Køb hele dit golfoutfit lige nu og spar 20%. OnlineOutwear sælger funktionelt golftøj af høj kvalitet, så hvorfor ikke benytte vores Black Friday tilbud og køb et nyt golfsæt hjem i dag.

Når du skal købe nyt golftøj er det naturligvis vigtigt at det er behageligt, praktisk og giver god bevægelighed – der skal ikke være noget der holder dig tilbage i dit sving. En god polo er en klassiker i golfverdenen, og enhver golfspiller med respekt for sig selv har et par stykker liggende hjemme i klædeskabet. Stormtech XSP-1 er blot en af mange varianter vi forhandler hos OnlineOutwear. Dette er en af vores nyere polo-modeller, som både fås til mænd og kvinder. Den er lavet af et elastisk materiale, der giver dig stor bevægelsesfrihed. Derudover er stoffet af et ultraviolet-afvisende materiale, så poloen ikke falmer i farven, trods flere sæsoner på golfbanen.

Til de koldere dage, hvilket vi desværre ofte er plaget af her i norden, er en vand- og vindtæt jakke en nødvendighed når du skal ud og putte. Se f.eks. Stormtech HSL-2, hvilket er en lækker letvægtsjakke som fås i flere forskellige farver, både til mænd og kvinder. Jakken er belagt med Dupoint Teflon på ydersiden, hvilket gør den særlig modstandsdygtig overfor vand, vind og skidt.

Dette er blot et udpluk af vores golftøj, vi har meget mere golftøj til mænd og kvinder her. Find også lækre veste og golfbukser, alt sammen fra det Canadiske mærke Stormtech hvor funktionalitet, kvalitet og design er i højsæde.