Black Friday! Spar mindst 20% på lækre fleecetrøjer og fleecejakker!

Så er det blevet tid til Black Friday og det betyder kæmpe udsalg her hos OnlineOutwear. Alle vores varer på hjemmesiden bliver sat ned med mindst 20% fra d. 24.–27. november. Så hvis du står og mangler nyt lækkert gear til dit outdoor eventyr, så tøv ikke med at klikke din favorit hjem.

FLEECE

Gå til herre

FLEECE

Gå til dame

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

Vi har her på siden blandt andet et stort udvalg af fleecetrøjer og fleecejakker, som er perfekte til skiferien, vandreturen, sejlturen eller bare en kølig aften herhjemme i Danmark. Se det store udvalg af fleeces her.

 

Tilbud på fleecetrøjer og fleecejakker i højeste kvalitet

En god fleece er et must-have til udendørs mennesket. Det er den uundværlig klassiker med et vælg af egenskaber. Fleecen er varmeisolerende, hvorfor det er det perfekte materiale at bruge som mellemlag på din skiferie, men det betyder også at den blot kan bruges som en let jakke.

Fleece er samtidig et meget let materiale. En god fleece vejer nærmest ingenting, så den er nem at have med i rygsækken når du er på tur og den er behagelig og let at have på, også når du er meget aktiv. En god fleece har høj åndbarhed og er svedtransporterende. Det er en absolut nødvendighed med en god fleece til det aktive menneske, så du undgår at blive kold og fugtig.

Skulle du rende ind i en regnbyge, så er din fleece heldigvis også meget hurtigttørrende, hvorfor den igen er en essentiel del af din oppakning når du skal på tur. Fleece kan kun optage 1% af sin egen vægt i vand og selvom den bliver våd er den stadig varmeisolerende.

Fleece er et meget taknemmeligt materiale. Det kan holde til det meste og det er nemt at vaske og holde rent og pænt. Det er dog et meget brandbart materiale, så gå ikke for tæt på bålet når du har din fleece på.

Nu kender du til fleecens mange fordele – og endnu en fordel er at Black Friday er lige rundt om hjørnet, så hvorfor ikke score en uundværlig fleecetrøje eller fleecejakke og få hele 20% rabat. 

Her hos OnlineOutwear.dk har vi fleeces til alle lejligheder, så tag et kig på vores sortiment og gør et godt køb i dag. Vi har desuden også fleece i alle størrelser både i XS og helt op til 5XL. Tryk her og se vores fleecejakker og fleecetrøjer.