Få 20% rabat på alle softshell jakker når OnlineOutwear holder Black Friday

Hos OnlineOutwear holder vi Black Friday d. 24. - 27. november, hvor du blandt andet kan spare 20% på alle vores softshell jakker. Så hvis du netop står og mangler en lækker all-round jakke, der er praktisk, behagelig og holder dig tør når du er aktiv, så kan du netop nu spare 20% på vores mange softshell jakker. Se det store udvalg af softshell jakker her.

SOFTSHELL JAKKER

Gå til herre

SOFTSHELL JAKKER

Gå til dame

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

 

Hvorfor skal jeg vælge en softshell jakke?

Softshells er blandt de mest populære blandt alverdens friluftsmennesker, og det er der bestemt flere gode grunde til. Softshell jakker har mange egenskaber, der netop gavner et aktivt udendørsmenneske:

- Høj åndbarhed
- Vandafvisende
- God komfort og bevægelsesfrihed
- Vindtæt

Derudover er en softshell jakke perfekt som det yderste lag på din skiferie eller som overgangsjakke i det danske vejr. Se f.eks. denne performance softshell - Stormtech XB-2 - en jakker der er vandtæt, vindtæt og åndbar, hvilket gør det til den optimale jakke året rundt. På de kolde vinterdage kan du blot tilføje en god fleece indenunder og du er good-to-go ud i vintervejret. Stormtech XB-2 vejer desuden kun 180 g/m2 (hvilket gør den ultra let at have på) og den er fyldt med lommer og andre praktiske detaljer, så som lynlåse under ærmerne til ventilation. I anledningen af Black Friday kan du netop nu spare 20% på denne bestseller softshell jakke.

 

Vedligeholdelse af softshell

OnlineOutwears softshelljakker er slidstærke og af høj kvalitet, da det er vigtigt for os, at de skal kunne holde til alle de eventyr vores kunder kaster sig ud i. Det er dog vigtigt at du husker at vedligeholde din softshelljakke korrekt, læs og følg derfor altid vaskeanvisningen.

Når du vasker din jakke slider det ofte på den overfladebehandling, der hører med en god softshelljakke. For at bevare jakkens vandtæthed er det derfor en god idé regelmæssigt at imprægnere den. Du ved din softshelljakke skal have et nyt lag imprægnering, når vandet ikke længere perler af overfladen, men i stedet bliver liggende og suger sig ind i jakken.

Passer du godt på din softshell jakke kan den blive din bedste ven mange år frem, så sørg for at finde din favorit her på sitet, så du kan klikke den hjem med hele 20% rabat når vi holder Black Friday d. 24. – 27. november.