OnlineOutwear fejrer Black Friday med 20% rabat på alt skitøj!

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, så nu er det tid til at du skal holde øje med OnlineOutwears webshop. Vi sætter nemlig priserne ned med 20% på alt vores skitøj fra d. 24. – 29 november.

Har du planlagt en skiferie i den kommende sæson, hvorfor så ikke gå den i møde med nyt smart skitøj i høj kvalitet fra det Canadiske mærke Stormtech? Se det store udvalg af skitøj til både herrer og damer lige her.

SKITØJ

Gå til herre

SKITØJ

Gå til dame

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

Tilbud på skijakker og skibukser i høj kvalitet

Hvorfor ikke forære dig selv et nyt og lækkert sæt skitøj i julegave? Hvis du køber det når vi holder Black Friday her hos OnlineOutwear, får du ovenikøbet 20% rabat på alle vores produkter.

Når du skal købe skitøj er særligt to egenskaber vigtige. Skitøjet skal være vandtæt og åndbart. På vores webshop er alle produkterne vurderet efter egenskaberne åndbarhed, vandtæthed, vindtæthed og varme, så du nemt kan finde det skitøj der matcher dine behov.

 

Find dit skitøj til Black Friday

Den helt rigtige skijakke er en essentiel del af dit skioutfit. Jakken skal holde dig varm, tør og være praktisk. Hvis den ovenikøbet er i høj kvalitet, i lækkert design og på tilbud, så er det bare med at slå til. Er du til softshell, 2i1 jakker eller forede vinterjakker, så har vi det du søger. Se f.eks. nærmere på vores bestseller Stormtech XB-2. Denne jakke er perfekt til den meget aktive skiløber, da den ikke er alt for varm, men samtidig scorer topkarakter i både vandtæthed, åndbarhed og vindtæthed. Med en god fleece indenunder kan den klare alle former for skieventyr.

 

Køb dine nye skibukser til Black Friday

Når du skal købe skibukser er det vigtigt at de er behagelige og praktiske at have på – du skal kunne bevæge dig i dem. Desværre ender man ofte med at bruge mange penge på et par skibukser, for kun at bruge dem én gang om året – på skiferien. Men hvorfor ikke investere i et par bukser du kan bruge til flere forskellige udendørs aktiviteter og på den måde slå flere fluer med et smæk? Stormtech EP-2 er en vind- og vandtæt skibuks, der på grund af deres særdeles høje ydeevne også egner sig rigtig godt til langrend, sejlads, vandreture, udendørs arbejde og meget andet. Det perfekte køb til det aktive udendørsmenneske.