Sommerski – der er så lang tid til, det bliver vinter igen

Du kender sikkert fornemmelsen. Du har været på ski i vinter og du er vild med den aktive ferieform, hvor du både er udendørs, får motioneret, kan nyde solen og samtidig udfordre dig selv ved hele tiden at prøve nye pister eller offpiste, som er lige lidt mere udfordrende, end dem du stod på sidst. Men der er sååååå lang tid, til det bliver vinter igen. Hvorfor er det dog ikke bare vinter hele året rundt?

SKITØJ

Gå til herre

SKITØJ

Gå til dame

Der er håb for alle os, der bare ikke kan vente på, at det bliver vinter igen

Hvis du er en af dem, der foretrækker en aktiv ferie, men stadig gerne vil have muligheden for at få en dejlig brun sommerkulør, så er sommerski måske noget for dig. Du finder i hvert fald næppe nogen bedre mulighed for at kombinere en aktiv ferie med at opnå en skøn sommerfarvet hud, end hvis du vælger at tage på skiferie om sommeren.

 

Der er mange fordele ved at tage på sommerski

For det første er muligheden for at blive sommerbrun vel næppe bedre noget andet sted end i 3000 meters højde. For det andet er liftkort billigere om sommeren og det samme gælder overnatning. Du skal dog være opmærksom på, at skiområderne som regel er mere begrænsede om sommeren, da man som bekendt kun kan stå på ski på gletsjerne, hvor sneen som ikke smelter.

 

Enkelte ting du skal være opmærksom på, hvis du vælger at stå på sommerski

Dagene på ski er kortere, end de er, når du står på ski om vinteren. Årsagen hertil skal findes i, at pisterne ofte er isede om morgenen, mens sneen bliver temmelig blød, når solen har rigtig godt fat hen på eftermiddagen. Du vil kunne opleve, at sneen nærmest bliver til store krystaller, som godt kan være lidt hårde at falde på. Så det kan ikke anbefales at stå på ski i T-shirt, selv om det godt kan være fristende, når solen står højt på himlen og sender sine varme stråler ned på dig.

 

Ferien kan kombineres med andre udendørs aktiviteter

Hvis du får lyst til at prøve andet end kun at stå på ski, så er det oplagt at kombinere din sommerskiferie med andre udendørs aktiviteter. Mange steder tilbydes du wellness, vandreture, swimmingpool, mountainbike, golf, hiking, trekking, cykling, rafting, paraglidning og meget andet. Så der er rig mulighed for at få styret din indre eventyrlyst på en sjov og aktiv ferie.

 

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja

 

Hvor kan man stå på sommerski i Europa?

Sommerski - på skiferie om sommeren

Du finder flere muligheder for at stå på ski om sommeren i Østrig. Ligesom du også finder flere steder i både Frankrig, Italien, Schweiz og Norge med skiområder, som giver dig mulighed for en sommerskiferie måske kombineret med masser af sjove udendørs aktiviteter.

Beklædning til sommerski

Når du skal stå på ski om sommeren, så er det klart en fordel, hvis dit skitøj har mange muligheder for at regulere temperaturen. Det kan f.eks være ved gode udluftningsmuligheder under ærmerne eller ved en gennemgående lynlås i jakken. Normalt så er temperauturene væstentlig højere når du står på sommerski, derfor vil jeg også anbefale at du ikke bruge en skijakke med isolering. Her kan finde et stor udvalg af skijakker uden isolering. Men husk altid tjekke temperauturen og vindforholdene i den rigtige højde, inden du tager afsted.