FRI FRAGT - ved køb over 1.000 kr

Lang vinterjakke

Lang vinterjakke
XS - 2XL
2.399,00 kr

Letvægts dunjakke

Letvægts dunjakke
XS - 2XL
1.299,00 kr

Casual dame frakke

Casual dame frakke
XS - 2XL
1.499,00 kr

3i1 skijakke

3i1 skijakke
XS - 2XL
2.699,00 kr

FRI FRAGT - ved køb over 1.000 kr

5i1 vinterjakke

5i1 vinterjakke
S - 5XL
2.149,00 kr

Letvægts dunjakke

Letvægts dunjakke
S - 5XL
1.299,00 kr

Skijakke

Skijakke
S - 5XL
1.499,00 kr

Casual herre jakke

Casual herre jakke
S - 3XL
1.499,00 kr

Skijakker og vinterjakker af høj canadisk kvalitet

Velkommen hos OnlineOutwear. Her på siden kan du se vores store udvalg af smarte skijakker og vinterjakker. Vi sætter en stor ære i at tilbyde dig markedets bedste produkter og til overkommelige priser. Du kan se hele vores udvalg af skijakker og vinterjakker ved at klikke på billiederne øverst på siden – du kan også klikke her for skijakker/vinterjakker til herre og her for skijakker/vinterjakker til dame

Canadisk kvalitet - Stormtech

Alle vores skijakker og vinterjakker er fra det canadiske mærke Stormtech. Stormtech er garrent for kvalitet og leverer jakker som holder og fungere – selv under ekstreme forhold. Stormtech gør meget ud af at forske og udvikle deres egne teknologier, og har gennem tiden udviklet flere gennemtænkte funktioner, som er med til at gøre deres skijakker og vinterjakker unikke. Alle jakkerne er naturligvis vindtætte, vandtætte og har gode åndbare egenskaber, egenskaber der er vigtige for at give dig den bedste oplevelse ude i kulden. Stormtech er anerkendt mærke i hele Nordamerika, men de er stadigvæk nye på det danske marked. Du kan læse mere om Stormtech her, eller besøge deres egen hjemmeside her.

Skijakker – hvad skal du være opmærksom på?

Når du skal på ski, hvad enten det er i Norge & Sverige, eller sydpå i Frankrig, Østrig og Italien, er det vigtigt med den rigtige beklædning, og specielt den rigtige skijakke er vigtig. Hvis turen går sydpå vil det typisk være nok med en lidt lettere skijakke, som f.eks. denne ski softshell eller denne skal jakke. Hvis turen går Norge eller Sverige, hvor der typisk er koldere, vil det være nødvendigt med en varmere skijakke. Her vil denne 3-i-1 jakke være et godt valg eller denne varme skijakke i flere lag.
Herefter er der flere forskellige features som er værd at holde øje med. Et af dem er om skijakken har snefang, hvilket kan være yderest anvendeligt på skituren. Snefanget sørger for, at du ikke får kold sne op underjakken. Her på siden tilbyder vi flere jakker med snefang. En anden vigtig funktion i din skijakke, er om den har justerbare ærmer og hætte. Ved at spænde dine ærmer ind, undgår du at sne og kold vind kommer ind i jakken. Alle Stormtechs skijakker er med justerbare velcro ærmer og hætter – se blandt andet denne praktiske skijakke. Det er også vigtigt at din skijakke har gode og store lommer, således at du kan holde styr på dine ting ude på pisterne. Alle Stormtechs skijakker har praktiske lommer, som også er vandtætte. Du kan derfor sagtens have din telefon med dig. Flere af skijakkerne har også inderlommer med indbygget udgang til høretelefoner, som f.eks. denne skijakke. En anden praktisk detalje er hvorvidt skijakken har en lille lomme til skikort på ærmet, se blandt andet denne smarte skijakke

Skijakker og vinterjakker skal være åndbare og vandtætte

Når du skal købe din skijakke eller vinterjakke, er det også vigtigt at kigge på jakkens tekniske egenskaber. Her skal du specielt være opmærksom på, hvor gode vandtætte og åndbare egenskaber skijakken/vinterjakken har. Vandtætheden måles i hvor meget vand jakkens membran kan modstå pr. kvadratmeter. Alle skijakkerne og vinterjakker her hos OnlineOutwear.dk er vandafvisende og vil holde dig tør i almindelige regn-/snebyger. Men hvis du skal ud i rigtig dårligt vejr, vil du med fordel skulle gå efter en jakke med en vandtæthed på over 5.000 mm/m2 – hvilket stort set alle vores jakker tilbyder. Hvis du søger en jakke med ekstreme egenskaber, anbefaler vi denne skijakke eller denne lækre jakke. Ud over at din skijakke/vinterjakke skal være vandafvisende er det også et krav at den er åndbar. Jakkens åndbarhed er et udtryk for i hvor høj grad jakken er i stand til at føre varme og fugt væk fra kroppen og ud gennem jakken. Hvis du skal på ski en hel dag vil det være nødvendigt at jakken har en åndbarhed på over 5.000 g/m2 – hvilket stort set alle vores jakker tilbyder. Tjek denne skijakke med høj åndbarhed eller denne jakke.
Se i øvrigt vores udvalg af skibukser her, ellers vores udvalg med skitøj her, hvor du blandt andet finder hansker og huer. Det kan også være nødvendigt med en fleece indenunder skijakken, du kan se vores fleeces her.

Skijakker og vinterjakker i store størrelser

Alle vores skijakker og vinterjakker fås i store størrelser til i både mande udgave og dame udgaver. Skijakkerne/vinterjakkerne fås i XS, Small, Medium, Large, XL, 2XL, 3XL, 4XL og 5XL. Da jakkerne er af det canadiske mærke Stormtech er størrelserne generelt lidt større end danske størrelser normalt er, hvilket er med til at gøre Stormtech skijakkerne velegnede til store mænd og kvinder. Tjek denne skijakke i 5XL til herre eller denne skijakke i 2XL til dame.

Kundernes favoritter – skijakker/vinterjakker

En af vores mest solgte skijakker vinteren 2015, er denne super lækre jakke. Skijakken kan både bruges på din skiferie ude på pisten, men så sandelig også i hverdagen som en helt normal vinterjakke. Skijakken er vores topmodel til skitøjs-sæsonen 2015, og har vores varmeste anbefaling. Skijakken vil holde dig varm og tør på skituren til lidt koldere lande, som Norge & Sverige. Hvis jakken bliver for varm kan inderdelen tages ud. Inderdelen kan også bruges separat.

Derudover er denne praktiske og alsidige skijakke, også en af de absolutte topprodukter hos OnlineOutwear.dk. Jakken er ideel til skisæsonen, men kan også bruges i det danske efterår, vinter og forår. Jakken har fantastiske egenskaber, men vil nok kræve en fleece inden under for at holde dig varm på skiferien eller i den kolde danske vinter. Hvis du søger en sådan fleece kan vi varmt anbefale denne lækre fleece. Du også tjekke hele fleece sortimentet ud her til damer og her til mænd.

Fornuftige priser og fri fragt

Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved alle vores skijakker og vinterjakker. Hvis du har spørgsmål til et konkret produkt, eller har brug for hjælp til at finde netop din skijakke eller vinterjakke, så er du mere end velkommen til at kontakte os her. Du kan også skrive til kontakt@onlineoutwear.dk.