Stormtech XJ-2 W

Stormtech XJ-2 W
1.499,00 kr

Stormtech HST-1 W

Stormtech HST-1 W
1.599,00 kr

Stormtech XJF-1 W

Stormtech XJF-1 W
1.549,00 kr

Stormtech HST-1

Stormtech HST-1
1.599,00 kr

Stomtech HS-1 W

Stomtech HS-1 W
1.399,00 kr

Stormtech XJ-2

Stormtech XJ-2
1.499,00 kr

Skijakker af høj canadisk kvalitet til herre og dame

Nu nærmer vinteren sig med hastige skridt og de kolde vintermorgener ligger og lurer lige om hjørnet. Dette betyder dog også at skisæsonen starter og her kommer skijakker ind i billedet.

Når du står på ski, hvad enten det er i Norge & Sverige, eller sydpå i Frankring, Østrig og Italien, er det vigtigt med den rigtige beklædning. Hvis turen går sydpå er det værd at overveje en af vores softshells, f.eks. vores smarte Stormtech XJ-2, da den sagtens kan dække behovet til skiløb i Østrig.  

Hos OnlineOutwear tilbyder vi et kæmpe udvalg af smarte Stormtech skijakker til både herre og dame. Hvordan skijakker i 2013 sæsonen ser ud, kan du finde ud af ved at trykke på billederne oven for. Alle de praktiske skijakker er af mærket Stormtech, som er kendetegnet ved høj canadisk kvalitet, de nyeste teknikker, innovative detaljer, gennemtænkte funktioner og smart design.
Alle produkterne er desuden vindtætte og har super gode vandtætte og åndbare egenskaber. Kvalitetsmærket er fra Canada og yderst anerkendt og populært i Nordamerika – men stadig nyt på det europæiske marked.

Fås også til store mænd og kvinder
Alle skijakker fås i store størrelser til store mænd og kvinder. Skijakkerne kan købes i størrelserne fra S til XXXXL. Canadiske størrelser er pr. definition større end europæiske, hvilket også gør Stormtech skijakkerne velegnede til store mænd og kvinder.

Kundernes favoritter - Skijakker
En af vores mest solgte skijakker til vinteren 2013 er den superlækre Stormtech DB-1 <-- , som både kan benyttes på pisten, men så sandelig også i hverdagen, med dens neutrale farver. Denne skijakke er vores topmodel til skitøjs-sæsonen 2013, og har vores varmeste anbefaling. Den holder dig desuden varm og tør, på skituren til lidt koldere lande som Norge & Sverige. Derudover er den praktiske og alsidige skijakke – Stormtech B-1 med snefang <---, også en af vores absolutte topprodukter hos OnlineOutwear.dk. Jakken er ideel til ski og vinterperioden, men det smarte ved denne skijakke, er at den har en udtagelig inderjakke, der gør at den kan bruges året rundt.

Fornuftige priser og fri fragt
Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved køb over 1.000 kr.!